Zu Mieten: Stammerdijk 1G+H, 1112 AA Diemen

2.900,- € /m.
2.900,- €/m2
Immobilienart Büro
Nettofläche 340 m²

Hinweis

Übersicht

Bij G7 Van de Steege in de verhuur deze geschakelde kantoor/bedrijfs units aan de Stammerdijk! Geweldige zichtlocatie vanaf de Muiderstraatweg.

In een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex bevindt zich deze zeer lichte kantoorruimte/bedrijfsruimte, het betreft twee units van 170 m² welke doormiddel van een doorgang aan elkaar zijn gekoppeld, hierdoor heeft dit pand een totaal oppervlakte van 340... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Büro
    Baujahr 1977
    Status Verfügbar
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/336658
Preis 2.900,- € pro monat
Servicekosten 148,46 €
Übergabe Nach Donnerstag, 1. Februar 2018
Letzte Aktualisierung Freitag, 24. November 2017
Bau
Immobilienart Büro
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1977
Flächen
Nettofläche 340 m²
Im freien
Lage Gewerbepark

Beschreibung

Bij G7 Van de Steege in de verhuur deze geschakelde kantoor/bedrijfs units aan de Stammerdijk! Geweldige zichtlocatie vanaf de Muiderstraatweg.

In een kleinschalig bedrijfsverzamelcomplex bevindt zich deze zeer lichte kantoorruimte/bedrijfsruimte, het betreft twee units van 170 m² welke doormiddel van een doorgang aan elkaar zijn gekoppeld, hierdoor heeft dit pand een totaal oppervlakte van 340 m². Het pand beschikt over twee overheaddeuren met bedrijfsruimte op de begane grond, kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping met ook 170 m² aan oppervlakte. Vrij parkeren op gemeenschappelijk terrein.

Vanaf station Duivendrecht rijdt stadsbus 229 richting Amsterdam, uitstappen op de halte Sportlaan. Vanaf station Bijlmer rijdt de regioliner 102 richting Blaricum, uitstappen op de halte Vinkenburg.

Indeling: Twee maal entree met trap naar de 1e etage waar zich mooie lichte en ruime kantoorruimte bevindt, kantoorruimte beschikt over diverse spreekkamers. Op de begane grond zijn twee overheaddeuren aanwezig, de bedrijfruimte heeft een oppervlakte van 2x 85 m2 en beschikt over een toilet, op de begane grond en 1e etage is een pantry geplaatst.

Bestemming: Kantoor/Bedrijfsruimte
Oppervlakte: 340 m²

Hoogte
ca. 2.8 meter

Diverse voorzieningen:
- verwarming
- airco
- tapijt
- kabelgoten
- lichtarmaturen
- keuken en toilet

Parkeermogelijkheden:
Gratis parkeermogelijkheid op gemeenschappelijk terrein

Huurprijs:
€ 2990,- per maand excl. BTW

Huurtermijn:
5+5 jaar

Servicekosten: €148,- per maand

Aanvaarding/oplevering:
1 februari 2018

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zuletzt angesehen