Verkauft

Verkauft: Gouverneurstraat 24, 1312 AE Almere

150.000,- €
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Nettofläche 83 m²

Hinweis

Übersicht

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het centrum van Almere - Muziekwijk is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busve... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
    Baujahr 1985
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 26067/3802350
Festpreis 150.000,- €
Servicekosten 124,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 16. März 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 2. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1985
Rooftype Wohnung
Zertifizierungen Architektonische Inspektion
Isolationen Voll
Flächen
Nutzfläche 83 m²
Brutto-Rauminhalt 270 m³
Fläche extern mit Lagerräume 8 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralversorgt
Heizungsart Fernwärme
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het centrum van Almere - Muziekwijk is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverbindingen zijn op loop- fietsafstand. Recreëren kan je gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Kenmerken woning:
- bouwjaar 1985
- 3 kamer appartement gelegen op de tweede verdieping
- 2 slaapkamers
- open keuken en balkon

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 124,26-- (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering)
- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Grundrisse

Zuletzt angesehen