Verkauft

Verkauft: Tuinderswerf 39, 1355 AW Almere

121.125,- €
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Nettofläche 58 m²

Hinweis

Übersicht

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:
Koopsom: € 142.500,= kosten koper
Koopsom: € 121.125,= kosten koper met 15% KoopGarant

Omschrijving:
Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in de populaire wijk Almere-Haven komt het project Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het ontwerp is Scandinavisch met veel houten elementen en past goed in de gro... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
    Baujahr 2014
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 26067/3815731
Festpreis 121.125,- €
Servicekosten 84,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 14. März 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 2. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2014
Flächen
Nutzfläche 58 m²
Brutto-Rauminhalt 195 m³
Fläche extern mit Lagerräume 8 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 2 (von denen 1 Schlafzimmer)
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse A
Kessel
Art des Kessels Intergas
Baujahr 2014
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung

Beschreibung

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:
Koopsom: € 142.500,= kosten koper
Koopsom: € 121.125,= kosten koper met 15% KoopGarant

Omschrijving:
Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in de populaire wijk Almere-Haven komt het project Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het ontwerp is Scandinavisch met veel houten elementen en past goed in de groene parkachtige omgeving met veel statige bomen op een groen gazon. Rondom de woningen is het lekker rustig omdat het binnenterrein autoluw is. Aan de rand van het park zijn uitgebreide parkeervoorzieningen voor jou en jouw bezoekers. Natuurlijk wordt er door de ontwikkelaar in deze mooie groene omgeving aandacht geschonken aan duurzaam bouwen.

Indeling:
Begane grond: entree, trappenhuis, toegang tot berging.
2e verdieping: portaal met meterkast, entree, slaapkamer, keuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine en koelkast, woonkamer, balkon, toilet, badkamer met douchecabine en wastafel.
Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw en elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

Kenmerken appartement:
- Gelegen op de 2e verdieping
- Woonoppervlak ca. 58 m²
- Balkon op het zuidwesten
- Mooi uitzicht op de bosrijke omgeving

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- VVE kosten € 84,10 p.m. (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woonhuis voor zelfbewoning!!

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Zuletzt angesehen