Verkauft

Verkauft: Andreas Schelfhoutstraat 63II, 1058 HT Amsterdam

250.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 46 m²

Hinweis

Übersicht

Net 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement van 46 m2, gelegen in de bruisende Hoofddorppleinbuurt...!

De indeling van de woning geeft veel mogelijkheden met een ruim woongedeelte aan de straatzijde met half open zijkamer. Aan de achterzijde heb je momenteel de beschikking over een slaapkamer en een dichte keuken, maar een open keuken aan de voorzijde van de woning is ook een mooie optie. Er zij... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1933
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/4213521
Kaufpreis 250.000,- €
Servicekosten 124,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 17. Oktober 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 2. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1933
Flächen
Nutzfläche 46 m²
Brutto-Rauminhalt 152 m³
Fläche extern mit Lagerräume 2 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Ausstattung
Wasser-Heizung Elektrischer Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Gasherd
Balkon Ja

Beschreibung

Net 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement van 46 m2, gelegen in de bruisende Hoofddorppleinbuurt...!

De indeling van de woning geeft veel mogelijkheden met een ruim woongedeelte aan de straatzijde met half open zijkamer. Aan de achterzijde heb je momenteel de beschikking over een slaapkamer en een dichte keuken, maar een open keuken aan de voorzijde van de woning is ook een mooie optie. Er zijn legio opties, welke wij je graag laten zien tijdens een bezichtiging.

De badkamer is centraal in de woning gelegen met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde zijn de twee (kleine) balkons gelegen op het zuiden. Verder is er nog een ruime externe berging.

Ligging:
Het appartement is gelegen nabij het gezellige Hoofddorpplein. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels, cafés en restaurants. U bevindt zich zo in het Vondelpark of Rembrandtpark en beschikt over diverse tram-en busverbindingen in de nabije omgeving. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Tevens ligt de Zuidas binnen handbereik en staat u na tien minuten fietsen in het Amsterdamse bos. Voldoende parkeergelegenheid in deze autoluwe straat.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot 16 februari 2058. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een actieve en gezonde vereniging van eigenaren, welke bestaat uit 15 leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 124,25 per maand.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht
- Woonoppervlakte 46 m2
- Erfpacht afgekocht tot 16 februari 2058
- Servicekosten € 124,25 per maand
- Twee balkons (Z)
- Gelegen in de gezellige Hoofddorppleinbuurt
- Huurboiler
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Virtuelle Tour

Zuletzt angesehen