Verkauft

Verkauft: Avercampstraat 68, 1072 RB Amsterdam

470.000,- €
Immobilienart Wohnung, zweigeschossiges Haus
Nettofläche 111 m²

Hinweis

Übersicht

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
21 OKTOBER 2017

Een verrassend ingedeelde woning in een rustig straatje midden in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Deze voormalige atelier woning kan nog helemaal naar eigen inzicht ingericht worden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 111 m² en heeft de beschikking over een riante livi... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, zweigeschossiges Haus
    Baujahr 1985
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 12205/3787965
Kaufpreis 470.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 20. Dezember 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, zweigeschossiges Haus
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1985
Rooftype Wohnung
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 111 m²
Brutto-Rauminhalt 340 m³
Fläche extern mit Lagerräume 9 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 4 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Art des Kessels HR Intergas
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2004
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja

Beschreibung

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
21 OKTOBER 2017

Een verrassend ingedeelde woning in een rustig straatje midden in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Deze voormalige atelier woning kan nog helemaal naar eigen inzicht ingericht worden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 111 m² en heeft de beschikking over een riante living (plafondhoogte hier is bijna 4 meter) met hoge raam met heel veel licht inval en split level t.o.v. de woonkamer de ruim opgezette woonkeuken (casco), twee grote slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een zonnig balkon op het zuiden. Op de begane grond is tevens de beschikking over een individuele (fietsen) berging. De canon voor de erfpacht is nog betaald tot december 2036 en het beheer van de veriniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Avercampstraat is een leuke, rustige straat in een zeer levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Het is gelegen in de nabijheid van de beroemde Albert Cuypmarkt en binnen een paar minuten loop je zo naar het gezellige Sarphatipark. Binnen enkele minuten vind je de leuke koffietentjes, wijnbarren (zoals, Glou Glou en wijnbar Paulus) en restaurantjes (zoals De Japanner, Spaghetteria, Fa. Pekelharing, etc.) waar de Pijp zo bekend om is. De straat is op loopafstand van de winkelstraten Ferdinand Bolstraat en Gerard Doustraat. Een paar minuten fietsen van hartje Centrum Amsterdam. Via de diverse uitvalswegen als de Wibautstraat, Valkenburgerstraat en de Gooiseweg worden de diversen snelwegen als de Ring A-10 en de A2, A4 en A9 binnen enkele minuten bereikt. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen met de diverse tram- en buslijnen.

Indeling:
Begane grond:
Entree; trappenhuis; bergingen.
Eerste verdieping:
Meterkast op de overloop; entree van de woning; hal; badkamer met wastafel en douche; separaat toilet met fontein; inpandige berging welke als werk-/studeerkamer gebruikt kan worden; twee ruim bemeten slaapkamers, beide met toegang tot het balkon; cv- kast (Intergas HR, 2004), provisiekast, ruime woonkeuken (casco) met toegang tot het balkon; woonkamer (split level t.o.v. de woonkeuken) met plafondhoogte van bijna 4 meter; ruim balkon, gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985
- Woonoppervlakte ca. 111 m²
- Berging van ca. 8 m²
- Balkon op het zuiden
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (2004)
- Eerfpacht canon is betaald tot 01-12-2034
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten ca. € 169,- per maand
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Loyens & Loeff)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zuletzt angesehen