Verkauft

Verkauft: Beursstraat 31, 1012 JV Amsterdam

385.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 80 m²

Hinweis

Übersicht

Prachtig en licht appartement van circa 80 m2 midden in het hart van het centrum. De Beursstraat loopt evenwijdig met het Damrak en het appartement bevindt zich precies achter de Beurs van Berlage. Een prachtig plekje tussen De Bijenkorf, De Oude Kerk en het centraal station. Letterlijk de kern van de metropool Amsterdam. Het Monumentale pand is gesplitst in appartementen met in de onderbouw een g... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24461/3758234
Kaufpreis 385.000,- €
Servicekosten 175,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 10. Oktober 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 3. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Rooftype Vorderen Giebel
Flächen
Nutzfläche 80 m²
Brutto-Rauminhalt 246 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Stadtzentrum
Wohngebiet
Kessel
Heizung Quelle Gas
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung

Beschreibung

Prachtig en licht appartement van circa 80 m2 midden in het hart van het centrum. De Beursstraat loopt evenwijdig met het Damrak en het appartement bevindt zich precies achter de Beurs van Berlage. Een prachtig plekje tussen De Bijenkorf, De Oude Kerk en het centraal station. Letterlijk de kern van de metropool Amsterdam. Het Monumentale pand is gesplitst in appartementen met in de onderbouw een gemeenschappelijke fietsenstalling en bergingen. De charme van het monumentale pand is ook in het appartement terug te vinden. O.a. door het Franse balkon met de openslaande deuren en het balken plafond. Met wat kleine ingrepen is hier een waanzinnig gaaf appartement van te maken.

Indeling: Ruime hal met toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met hoogglans witte fronten en diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer kijken we richting de achterzijde van het pand. Halverwege bevindt zich de badkamer met douche, wasmachine aansluiting, toilet en wastafel met meubel. Tot slot zijn er nog twee riante slaapkamers. De mogelijkheid tot het realiseren van een 3e slaapkamer is aanwezig.

De Beursstraat is onderdeel van het “Rode Loperproject”. De Gemeente is de stoep langs het pand flink aan het verbreden. De werkzaamheden zijn in volle gang, zoals op de foto('s) te zien.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 80 m2 (79,5 NEN) Berging 4 m2 (3,8 NEN)
- Rijksmonument
- Fietsenberging beneden (2 plekken)
- Frans balkon
- Servicekosten € 175,- per maand
- Voorschot stookkosten en warm water € 75,- per maand
- EIGEN GROND
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen