Käufer vorgemerkt

Käufer vorgemerkt: Bouwnummer Bau Anzahl 20, 1068 BZ Amsterdam

168.000,- € f.o.n.
114,83 €/m2
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Grundstück 1.463 m²
Nettofläche 45 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Käufer vorgemerkt
Teil des Projekts Broekmanhuis te Nieuw-West

Hinweis

Bouwnummer, Broekmanhuis te Nieuw-West

Broekmanhuis te Nieuw-West
Het Broekmanhuis ligt in Amsterdam Nieuw-West, in de wijk Osdorp, op steenworp afstand van de Sloterplas, theater De Meervaart en het Osdorpplein. Parken, speelplekken, strandjes, winkels en horeca zijn te voet te bereiken. Oud-West is tien minuten fietsen en het Museumplein bereik je in twintig minuten op de fiets. Osdorp is gebouwd als Tuinstad en dat zie je meteen: h... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
    Status Käufer vorgemerkt
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/4169556
Preis 168.000,- € f.o.n.
Status Käufer vorgemerkt
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 1. März 2019
Bau
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 1. Stock
Bauform Neubau
Flächen
Grundstück 1.463 m²
Nutzfläche 45 m²
Brutto-Rauminhalt 118 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 1

Beschreibung

Broekmanhuis te Nieuw-West
Het Broekmanhuis ligt in Amsterdam Nieuw-West, in de wijk Osdorp, op steenworp afstand van de Sloterplas, theater De Meervaart en het Osdorpplein. Parken, speelplekken, strandjes, winkels en horeca zijn te voet te bereiken. Oud-West is tien minuten fietsen en het Museumplein bereik je in twintig minuten op de fiets. Osdorp is gebouwd als Tuinstad en dat zie je meteen: het is het groenste deel van Amsterdam.

Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar in het Broekmanhuis, dus wees er snel bij!

Onderstaand vind je meer informatie over de beschikbare woningen.
Bouwnummer 3 (94,5 m2) op de begane grond met tuin
Bouwnummer 10 (94 m2) maisonnette op begane grond met tuin en eerste verdieping – uitbreiding mogelijk: vergunning voor dakopbouw van ca. 25 m2
Bouwnummer 20 (45,5 m2) op de eerste verdieping – uitbreiding mogelijk: vergunning voor dakopbouw van ca. 25 m2 (ONDER OPTIE)

Ben jij enthousiast over de mogelijkheden in het Broekmanhuis en lijkt het jou ook tof om mee te denken over je eigen huis?

Het Broekmanhuis
Het Broekmanhuis huisvestte ooit aanleunwoningen, een kinderdagverblijf en de dependance van de Kraemerschool. Het gebouw werd door de gemeente aangeboden als zelfbouwlocatie. Ideaal voor mensen die zelf willen bepalen hoe hun woning eruit ziet.

Het Broekmanhuis is ongeveer 2.150 m² groot. Wonen gebeurt er op vele manieren: compact, wonen en slapen op één verdieping, of juist ruim, in één grote ruimte of met vele kamers en meerdere verdiepingen. Alleen, samen, met kinderen of juist met leeftijdgenoten. Door blokjes van circa 50m2 te schakelen, zijn in totaal 24 woningen van verschillende afmetingen gerealiseerd, alsook een gemeenschappelijke ruimte met (deels) maatschappelijke bestemming. De bovenste verdieping is uit te breiden met een dakopbouw. De grote tuin wordt door de groep ingezet voor privé en collectieve tuinen.

Het project is opgepakt door een zogenaamde CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap), bestaande uit een enthousiaste groep mensen, die willen bijdragen aan een leefbare, gezellige en dynamische buurt.

Een bijzonder aspect aan dit project is dat de woningen in de vroege zomer casco worden opgeleverd. Daarna mag iedere bewoner zelf bepalen hoe de woning eruit gaat zien. Dit betekent dat iedere nieuwe bewoner nog veel vrijheid heeft om de woningen naar eigen woonwensen in te vullen qua afbouw. Hierbij kan het enorm helpen om met een groep op te trekken om van elkaar te leren en te helpen. Bij de casco oplevering gaat de CPO over in VvE: alle nieuwe bewoners worden hier automatisch lid van. Via de VvE zorgen de bewoners samen voor de inrichting, aanleg en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, namelijk de maatschappelijke ruimte, tuin en gangen en trappenhuizen.

Ben je geïnteresseerd in een woning in dit prachtige project? Neem gerust contact op met onze verkoopmakelaar. Deze brengt je graag in contact met huidige bewoners in het project.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bilder

Grundrisse

Zuletzt angesehen