Käufer vorgemerkt

Käufer vorgemerkt: Bouwnummer Bau Anzahl 136, 1035 XR Amsterdam

297.500,- € f.o.n.
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
Nettofläche 80 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Käufer vorgemerkt
Teil des Projekts LOOF

Hinweis

Bouwnummer, LOOF

Nieuwbouwproject Loof - Woningtype T

OMSCHRIJVING
Deze tweelaagse woning kenmerkt zich door de inpandige berging op de begane grond. De woningentree is verrassend en bevindt zich in de afgesloten keuken. De woonkamer is aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning, grenzend aan de achtertuin. De achtertuin van deze woningen liggen op het Zuidwesten, waardoor je optimaal kan genie... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
    Status Käufer vorgemerkt
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/4695467
Preis 297.500,- € f.o.n.
Status Käufer vorgemerkt
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 11. September 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Eckwohnung
Bauform Neubau
Rooftype Wohnung
Flächen
Nutzfläche 80 m²
Brutto-Rauminhalt 250 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Ausstattung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Toilette
Garten vorhanden Ja
Hat einen Abstellraum Ja

Beschreibung

Nieuwbouwproject Loof - Woningtype T

OMSCHRIJVING
Deze tweelaagse woning kenmerkt zich door de inpandige berging op de begane grond. De woningentree is verrassend en bevindt zich in de afgesloten keuken. De woonkamer is aan de achterzijde over de volledige breedte van de woning, grenzend aan de achtertuin. De achtertuin van deze woningen liggen op het Zuidwesten, waardoor je optimaal kan genieten van de middag- en avondzon. De woonkamer kan ruimer worden gemaakt met een uitbouw aan de achterkant van 1,2 meter. Het toilet bevindt zich in het midden van de woning, grenzend aan een inpandige hal. Er zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk, bijvoorbeeld een extra deur tussen de keuken en de berging, of tussen de berging en de hal. Een open keuken behoort ook tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een installatieruimte/berging. In deze berging is ruimte voor de wasmachine en droger. Als optie kan met de indeling van de bovenverdieping worden gevarieerd.

SPECIFICATIES
• Tweelaagse hoekwoning
• 4 kamer woning
• Inpandige berging
• Tuin op het zuidwesten
• Kaveloppervlakte ca. 90 m²

LOOF is een nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord. LOOF is mooi rustig, bijna dorps gelegen, maar toch zo dichtbij de stad. In totaal worden er 29 moderne eengezinswoningen gebouwd op een landelijke locatie.

De woningen hebben een modern karakter en passen daardoor goed in de omgeving. Het project is opgedeeld in 6 blokken. De woningen verschillen in ligging en oppervlakte. De prijzen starten vanaf € 289.900,- v.o.n. (op basis van jaarlijkse canon).

Het nieuwbouwproject ligt middenin in de wijk Kadoelen in Amsterdam Noord. Gelegen in een groene landelijke omgeving dichtbij winkelcentrum Molenwijk. Op loopafstand van openbaar vervoer richting metro(bus)station Noord en station Sloterdijk.

LOOF ligt binnen 10 minuten fietsen van het prachtige natuurgebied Het Twiske. Het Twiske biedt talloze mogelijkheden voor een wandeling, een fietstochtje of heerlijk vertoeven op het water. De keuze is reuze voor een lekker dagje uit. De dag kun je afsluiten bij bijvoorbeeld Paviljoen Twiske of Twiske Haven Restaurant. De kinderen kunnen zich vermaken in de Avonturenspeelplaats.

Heb je interesse in een van de woningen? En wil je graag als eerste het laatste nieuws over de start verkoopdatum? Vul dan nu het contact formulier in op de projectsite loof.amsterdam.nl

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zuletzt angesehen