Verkauft

Verkauft: Buiksloterweg 195, 1031 DB Amsterdam

280.000,- €
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Nettofläche 80 m²

Hinweis

Licht 3-kamer appartement in Noord met mooie buitenruimte op het zuiden!

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
18 NOVEMBER 2017.

Aan de rand van Amsterdam- Noord bevindt zich deze speels ingedeelde en ruime drie-kamer woning op de begane grond van een goed onderhouden complex. De woning is lekker rustig gelegen en is nabij vele voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m² en beschikt over een ru... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
    Baujahr 1994
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 12205/3661363
Kaufpreis 280.000,- €
Servicekosten 126,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 19. Januar 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1994
Rooftype Wohnung
Isolationen Voll
Flächen
Nutzfläche 80 m²
Brutto-Rauminhalt 200 m³
Fläche extern mit Lagerräume 19 m²
Gartenfläche 19 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Freie Sicht
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Bedingung Normal
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse B
Energie Index 1,4
Kessel
Art des Kessels HR
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2011
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
18 NOVEMBER 2017.

Aan de rand van Amsterdam- Noord bevindt zich deze speels ingedeelde en ruime drie-kamer woning op de begane grond van een goed onderhouden complex. De woning is lekker rustig gelegen en is nabij vele voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m² en beschikt over een ruime en lichten woonkamer met een open keuken (casco), twee goed bemeten slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Daarnaast is er een ruim terras van circa 19 m² op het zonnige zuiden en is er de beschikking over een individuele berging in het souterrain. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met medio 2045 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving;
Gelegen op een steenworp afstand van de 'IJ-tunnel", het IJ, de Van der Pekmarkt en dichtbij veel groen bevindt zich dit goed onderhouden appartementencomplex. Direct om de hoek is er het nieuw gerealiseerde winkelcentrum Mosveld met veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand bevindt zich straks de metrohalte van de Noord-Zuidlijn, zodat men binnen mum van tijd op Amsterdam CS is. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 worden vanuit hier snel bereikt.

Indeling;
Begane grond:
Entree; hal; meterkast; slaapkamer 1; separaat toilet met fontein; badkamer met wastafel en douche; tweede slaapkamer; ruime en lichte woonkamer met een open (casco) keuken en directe toegang tot het terras, welke op het zuiden is gelegen.
Souterrain:
Bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Woonoppervlakte circa 80 m²
- Ruim terras van circa 19 m² op het zuiden
- Berging in het souterrain
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 16-04-2045
- Energielabel B
- Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel uit 2011
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE van ca. € 126,-
- Projectnotaris Lubbers & Dijk
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Grundrisse

Zuletzt angesehen