Verkauft

Verkauft: Chasséstraat 10III, 1057 JD Amsterdam

250.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 46 m²

Hinweis

Übersicht

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van 46 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het oosten, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Ams... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1929
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/3739897
Kaufpreis 250.000,- €
Servicekosten 98,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 7. November 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 4. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1929
Flächen
Nutzfläche 46 m²
Brutto-Rauminhalt 155 m³
Fläche extern mit Lagerräume 3 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse G
Kessel
Art des Kessels Intergas
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2008
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja

Beschreibung

Goed ingedeeld en licht 3-kamer appartement van 46 m2 met twee slaapkamers en een balkon op het oosten, gelegen in de populaire Chassebuurt!

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen nabij het Vondelpark, Rembrandtpark en Erasmuspark. Hier kun je de hele zomer genieten de zon en heerlijk picknicken, wandelen en hardlopen. De woning ligt in een gezellige buurt binnen de ring in Amsterdam West, in het populaire (voormalige) stadsdeel De Baarsjes. De Baarsjes is een hippe en levendige buurt en er zijn veel leuke cafés, pop-up stores, hippe koffiezaakjes en restaurants te vinden (o.a. De Hallen, Floor 74, Frits, Edel, Café Zurich, De Marktkantine, Bar Spek en nog veel meer). Ook zijn er diverse basisscholen in de buurt. Met de fiets ben je in 10 minuten in de Jordaan en in maximaal een kwartiertje in hartje centrum. Openbaar vervoer verbindingen zijn om de hoek (o.a. tram 7, 13 en 17). Parkeren kan betaald of met een parkeervergunning.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de grote woonkamer. Twee slaapkamers, waarvan één grote hoofdslaapkamer met vaste kasten. Badkamer met douche en wastafel. Het toilet is separaat. Keuken v.v. standaard keukenblok.

Erfpacht:
Deze woning ligt op grond, welke eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 332,56 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 mei 2049. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1929
- Woonoppervlak 46 m2
- Balkon op het oosten
- Servicekosten bedragen € 98,04 per maand
- Projectnotaris: De Jong & De Nerée in Den Haag i.s.m. Berlaar te Amstelveen
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen