Verkauft: Duke Ellingtonstraat 89, 1066 GG Amsterdam - ERA Van De Steege
Verkauft

Verkauft: Duke Ellingtonstraat 89, 1066 GG Amsterdam

299.500,- €
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Nettofläche 79 m²

Hinweis

Übersicht

Ruim en goed onderhouden 3-kamer appartement van 79 m2 op de vierde en tevens bovenste verdieping met een zonnig op het zuidwesten gesitueerd balkon met een panoramisch uitzicht!! Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je bereikt het appartement via de galerij. Je komt binnen in de hal (met het... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
    Baujahr 1992
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/4063293
Kaufpreis 299.500,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Montag, 9. Juli 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Stockwerk 4. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1992
Rooftype Wohnung
Isolationen Voll
Flächen
Nutzfläche 79 m²
Brutto-Rauminhalt 237 m³
Fläche extern mit Lagerräume 6 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Freie Sicht
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse C
Kessel
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2015
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Ruim en goed onderhouden 3-kamer appartement van 79 m2 op de vierde en tevens bovenste verdieping met een zonnig op het zuidwesten gesitueerd balkon met een panoramisch uitzicht!! Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je bereikt het appartement via de galerij. Je komt binnen in de hal (met het separate toilet, de was- en stookruimte en de meterkast) van waaruit er toegang is tot de open keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot op het zuidwesten gesitueerde balkon. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer (welke is voorzien van een ligbad en een wastafelmeubel). Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning is gelegen in de ‘Jazzwijk’ dat onderdeel is van de woonwijk Nieuw Sloten. Nieuw Sloten is een toplocatie voor degenen die dicht bij de stad maar toch buiten willen wonen. Je bent zo op de snelweg en dus binnen enkele minuten in Schiphol, Amstelveen of de binnenstad van Amsterdam! Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen met o.a. het centrum van Amsterdam, Schiphol en de Zuidas. Recreatiemogelijkheden en horeca zijn ook vlakbij: het negen eeuwen oude dorp Sloten, De Nieuwe Meer met strandjes en het zomerpontje naar het Amsterdamse Bos, een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en een sportschool/squashcentrum!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1992. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een cv-combiketel (2015). Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

Erfpacht grond:
Het appartementencomplex is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon (de jaarlijkse huur voor deze grond) is afgekocht tot 1 september 2040. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de algemene bepalingen van 1966 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Vereniging van eigenaren:
Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Aan deze vereniging wordt maandelijks € 163,35 aan servicekosten betaald.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1992
- Erfpacht afgekocht tot en met 31-08-2040
- Servicekosten bedragen € 163,35 (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Goed onderhouden en geheel geïsoleerd
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen