Käufer vorgemerkt

Käufer vorgemerkt: Faas Wilkesstraat Bau Anzahl 120, 1095 MD Amsterdam

592.738,- € f.o.n.
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Nettofläche 161 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Käufer vorgemerkt
Teil des Projekts WOON&

Hinweis

WOON& bouwnummer, WOON&

Bouwnummer 120 - Type W17sp

- Woonoppervlak van 161 m2
- Riante achtertuin op het dek van 121 m2 gelegen op het noordwesten
- Berging van ca 5 m2 in de achtertuin
- Buitenruimte/balkon op het dak aan de voor- en achterzijde van de woning
- Inclusief parkeerbox in de kelder. Deze geeft direct toegang tot de woning
- Gelegen in gebouw 7 en verdeeld over 4 verdieping (-1 t/m 2)
- 2 badkamers... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
    Status Käufer vorgemerkt
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/4084222
Preis 592.738,- € f.o.n.
Status Käufer vorgemerkt
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 7. Mai 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Neubau
Flächen
Nutzfläche 161 m²
Brutto-Rauminhalt 480 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 6 (von denen 4 Schlafzimmer)
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung West
Ausstattung
Parkplatz Garagenbox
Garten vorhanden Ja
Verfügt über eine Garage Ja

Beschreibung

Bouwnummer 120 - Type W17sp

- Woonoppervlak van 161 m2
- Riante achtertuin op het dek van 121 m2 gelegen op het noordwesten
- Berging van ca 5 m2 in de achtertuin
- Buitenruimte/balkon op het dak aan de voor- en achterzijde van de woning
- Inclusief parkeerbox in de kelder. Deze geeft direct toegang tot de woning
- Gelegen in gebouw 7 en verdeeld over 4 verdieping (-1 t/m 2)
- 2 badkamers

WOON& is een nieuwe vorm van wonen die aansluit bij de behoefte de we tegenwoordig allemaal hebben.
Kwalitatief, makkelijk, flexibel en deelbaar. De 120 appartementen van WOON& hebben een woonoppervlak van 50 tot 175 m2, maar wordt aangevuld met vele m2-ers deelbare ruimtes. In deze gezamenlijke ruimtes kan men werken, ontspannen, afspreken en opslaan. Naast het delen van deze ruimtes biedt WOON& logischerwijs ook deelfietsen en –auto’s aan. Met de auto binnen een minuut op de A10 en met de fiets zo in het centrum.

WOON& is wonen en meer op Zeeburgereiland
Jij bepaalt hoe je de dag indeelt. Je wekker gaat. Er uit of nog even blijven liggen? Gister was je al vroeg op kantoor in hartje Amsterdam, maar vandaag ga je heerlijk thuiswerken. Maar dan wel anders. Op de begane grond van WOON& is een schitterende ruimte waar jij je prima kan focussen op je werk.

Afwisselend WOON&
Vandaag dinsdag? Dan serveert Manuel weer die heerlijke cappuccino’s. Blijft leuk die wisselingen, afgelopen vrijdag startte je de dag juist met die energieke smoothie van Hannah. Eerst maar even de gordijnen open gooien... wauw, wat een uitzicht blijf je toch hebben vanaf de 7e verdieping. Je bent meteen echt wakker! Een dag 'thuiswerken' blijft relaxed. Gelukkig is er een ruimte waar je altijd even privé gesprekken kunt voeren, maar het blijft ook wel erg inspirerend om andere bewoners te spreken over hun werk en leven. Die lunchruimte is daar ook echt ideaal voor.

Woonwijk WOON& | Zeeburgereiland Amsterdam
Geniet, deel en lach
Die online-bestelling van gister kon je nu eenvoudig zelf aannemen, maar anders had 'butler' Martijn hem wel voor je aangenomen en in jouw kluis geplaatst. Genoeg gewerkt. Je pakt een deelfiets of –auto om met oude vrienden in de binnenstad een hapje te eten. Wordt het laat? Vrienden van buiten Amsterdam kunnen blijven logeren in één van de logeerkamers van WOON& die je eenvoudig via de WOON&-app reserveert.

Kwalitatief, makkelijk, flexibel en deelbaar
Op de begane grond van de woonblokken komen commerciële ruimtes die worden ingericht op basis van 'shared living environment', een nieuwe ontwikkeling van BPD. Zo ontstaat er altijd reuring op de begane grond en biedt het je de mogelijkheid om o.a. te werken, eten en bewegen. Potentiële huurders krijgen hiermee de mogelijkheid om bijvoorbeeld 4 uur een plek te huren i.p.v. vast te zitten aan lange contracten. Dit betekent dagelijkse diversiteit! De invulling van deze ruimtes is nog open; denk je eens in dat je op deze heerlijke plek ook yogalessen kunt volgen.

Variatie in lagen en hoogten
De nieuwbouw van WOON& bestaat uit 77 koop- en 43 huurappartementen verdeeld over in totaal zeven gebouwen. Drie grote gebouwen staan aan het park. Langs de zijkanten van het blok liggen eengezinswoningen aan de (speel-)straat. Tussen de drie hoge gebouwen liggen twee hofjes waaraan twee portiekblokjes liggen. De scheiding tussen openbaar en privé is glashelder. Er is een openbare buitencontour van het blok, daarbinnen liggen louter privétuinen. In de tussenruimte gelegen hoven worden gebruikt voor de toegang naar de aanliggende gebouwen en tuinen. Onder de tuinen ligt een ondergrondse kelder met circa 100 parkeerplekken en de bergingen van de appartementen. Op de begane grond aan het park liggen commerciële ruimten die grotendeels worden ingezet voor het concept 'shared living environments' waarin samenleven en samen delen voor de hele wijk centraal staat.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zuletzt angesehen