Verkauft

Verkauft: Govert Flinckstraat 173III-A, 1073 BT Amsterdam

225.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 32 m²

Hinweis

Übersicht

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 NOVEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich deze leuke studio woning van ongeveer 32 m² met een royale berging direct boven de woning van 16 m² (in de akte van splitsing is al opgenomen dat deze berging bij de woning getrokken mag worden, mits de vereiste vergunningen hiervoor v... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1893
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 12205/3800030
Kaufpreis 225.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 14. Dezember 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 3. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1893
Rooftype Vorderen Giebel
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 32 m²
Brutto-Rauminhalt 85 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 1
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Kessel
Art des Kessels Intergas HRe
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2017
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Kabel-TV Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
11 NOVEMBER 2017.

Gelegen in het hartje van de Amsterdamse Pijp bevindt zich deze leuke studio woning van ongeveer 32 m² met een royale berging direct boven de woning van 16 m² (in de akte van splitsing is al opgenomen dat deze berging bij de woning getrokken mag worden, mits de vereiste vergunningen hiervoor verkregen zijn). Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer, aparte keuken (casco) en een nieuwe badkamer met toilet en douche. In de ruime zolderberging zit de wasmachine aansluiting en de cv-opstelling. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met september 2061 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Govert Flinckstraat ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; hal; nieuwe badkamer met douche en toilet; casco keuken; woonkamer met de meterkast en een schouw.
Zolder etage:
Berging van ca. 16 m2 met cv-opstelling en de wasmachine aansluiting.

Op de zolderverdieping is een berging aanwezig van ca. 11 m2.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1893
- Woonoppervlakte circa 32 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 16 m2
- Nieuwe Intergas HRe cv-ketel
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Erfpacht afgekocht t/m 15-09-2061
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 124,92 per maand
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zuletzt angesehen