Verkauft

Verkauft: Johan van der Keukenstraat 79P, 1087 BC Amsterdam

174.340,- € f.o.n.
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Nettofläche 38 m²
Teil des Projekts Ivens Studio's

Hinweis

Johan van der Keukenstraat, Ivens Studio's

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenl... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/3670548
Preis 174.340,- € f.o.n.
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 18. Mai 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Bauform Neubau
Rooftype Wohnung
Flächen
Nutzfläche 38 m²
Brutto-Rauminhalt 98 m³
Fläche extern mit Lagerräume 2 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 1
Kessel
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Heizungsart Fernwärme

Beschreibung

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenlijke buitenruimtes.

Ivens Studio's wordt gebouwd vlakbij Winkelcentrum IJburg en heeft (vanaf het dakterras) een prachtig uitzicht op het water en Durgerdam. Het Diemerpark aan de andere kant van de IJburglaan is een top park om te relaxen en te sporten. Naar de populaire strandtent Blijburg kun je voortaan op de fiets. En: binnen 10 minuten ben je met sneltram 26 zo in hartje Amsterdam.

Alle verkoopdocumentatie is te vinden op www.ivenstudios.nl. Verkoopprijzen variëren van € 172.340,- tot € 219.840,- vrij op naam en incl. 50 jaar afgekochte erfpacht (kortere termijnen bespreekbaar!). De bouw van het project is inmiddels gestart en de opleveringen worden verwacht in het derde kwartaal van 2018.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Zuletzt angesehen