Verkauft

Verkauft: Krommeniestraat 81, 1013 XH Amsterdam

769.055,- € f.o.n.
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus, Haus mit Innenhof
Nettofläche 141 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft
Teil des Projekts De Verbinding

Hinweis

Krommeniestraat, De Verbinding

De verkoop is gestart. Voor meer informatie en vragen neem gerust contact op!

Krommeniestraat 81 - bouwnummer 62

koopsom € 769.055,00 VON incl 2 jr erfpacht en incl btw.
Deze woning heeft als reeds gekozen meerwerkopties een trapsparing incl. thermische isolatie van de kelderruimte en een extra 120 liter boiler. Een casco badkamer op de 2e verdieping en een extra loze leiding in de meterka... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus, Haus mit Innenhof
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/4104804
Preis 769.055,- € f.o.n.
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 5. Juli 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus, Haus mit Innenhof
Bauform Neubau
Rooftype Wohnung
Flächen
Nutzfläche 141 m²
Brutto-Rauminhalt 375 m³
Fläche extern mit Lagerräume 10 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 5 (von denen 4 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Geschützte Lage
Nähe Park
Wohngebiet
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Nordwest
Ausstattung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Parkplatz Parkplatz
Balkon Ja
Garten vorhanden Ja
Hat einen Parkplatz Ja

Beschreibung

De verkoop is gestart. Voor meer informatie en vragen neem gerust contact op!

Krommeniestraat 81 - bouwnummer 62

koopsom € 769.055,00 VON incl 2 jr erfpacht en incl btw.
Deze woning heeft als reeds gekozen meerwerkopties een trapsparing incl. thermische isolatie van de kelderruimte en een extra 120 liter boiler. Een casco badkamer op de 2e verdieping en een extra loze leiding in de meterkast.

DE VERBINDING 36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Need we say more?

One of a kind
De Verbinding wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. In het project komen 36 unieke stadswoningen, ruim van opzet, comfortabel en fraai afgewerkt. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ‘one of a kind’.

De Verbinding staat onder andere voor:
- 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 herenhuizen (4-laags)
- Woonoppervlaktes van circa 85 tot 160 m2
- Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
- Privé parkeerplaats in de parkeergarage op -1
- Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het dak
- Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
- Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
- Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
- 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
- Koopsom € 769.055,- v.o.n. incl. trapsparing incl. thermische isolatie van de kelderruimte en een extra 120 liter boiler. Een casco badkamer op de 2e verdieping en een extra loze leiding in de meterkast.
- Koopsom is op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. verplichte parkeerplaats à € 46.000,- v.o.n.

Hofwoningen
Zoek je een koopwoning met tuin in Amsterdam met genoeg ruimte om lekker buiten te kunnen zijn? Je vindt het in De Verbinding. Alle 20 hofwoningen hebben 3 woonlagen, een terras op de begane grond – grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin – én een terras op de verdieping.

Herenhuizen
Deze 4-laagse herenhuizen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMW i3’s pakt om naar een afspraak te gaan. Hier vandaan zit je zo op de ring A10. Alle 16 woon-/werkwoningen woningen hebben een tuin op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin. Ook hebben ze allemaal een terras én dakterras op de verdieping.

Groen en duurzaam
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin. Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen! Op-en-top Amsterdams De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark. De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten? Wil je meer informatie over de Verbinding? Kijk op de projectsite of bel de makelaar via: 020 - 435 7040.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zuletzt angesehen