Verkauft

Verkauft: Langswater 764, 1069 EG Amsterdam

199.500,- €
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Nettofläche 72 m²

Hinweis

Übersicht

Dit 4-kamer appartement van 72 m2 is gelegen op de 11e verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de eerste twee slaapkamers en de afgesloten keuken welke is voorzien van diverse in... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
    Baujahr 1969
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/4092426
Kaufpreis 199.500,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 10. Juli 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Etagenwohnung mit Aussenzugang
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1969
Rooftype Wohnung
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Flächen
Nutzfläche 72 m²
Brutto-Rauminhalt 190 m³
Fläche extern mit Lagerräume 9 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Freie Sicht
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Blockheizung
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja

Beschreibung

Dit 4-kamer appartement van 72 m2 is gelegen op de 11e verdieping van het goed onderhouden complex Parkflat Langswater. Het complex beschikt over 2 liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de eerste twee slaapkamers en de afgesloten keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en de derde slaapkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit deze slaapkamer en is gesitueerd op het zuiden, zodat je de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. De badkamer is in het midden van het appartement gesitueerd en is voorzien een douche, wastafelmeubel, het toilet en de wasmachine aansluiting. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn diverse voorzieningen zoals restaurants, winkels, scholen uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo heeft u op loopafstand openbaar vervoer (tram lijn 1 & 17 naar CS) en zit u binnen 5 à 10 minuten op de A4, A9 en de A10. Op circa 10 minuten lopen treft u winkelcentrum “Osdorpplein” waar u een diversiteit aan winkels treft. Voor en rondom het complex vindt u voldoende gratis parkeergelegenheden.

Het complex ligt nabij landelijk gebied Lutkemeerpolder, onderdeel van de Groene As. Op loopafstand vindt u daarnaast de Sloterplas en het Sloterpark.

VVE:
Het complex ‘Parkflat Langswater’ wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen maandelijks € 237,45. Hieruit wordt een voorschot voor de stookkosten, de opstalverzekering en reservering voor het onderhoud betaald.

Eigendomssituatie:
Het complex is gelegen op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt jaarlijks € 63,17 (€ 57,30 voor het appartement en € 5,87 voor de berging) en is aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst worden aangepast op 31-10-2041. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- Woonoppervlakte van 72 m2
- Appartementsrecht
- Servicekosten bedragen € 237,45- (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpachtcanon bedraagt € 63,17 per jaar.
- Projectnotaris van toepassing
- Oplevering kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Video von Freunden

Zuletzt angesehen