Verkauft

Verkauft: Manna de Wijs-Moutonhof 1, 1068 WJ Amsterdam

245.000,- €
3.500,- €/m2
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 70 m²
Nettofläche 85 m²

Hinweis

Übersicht

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
13-01- 2018.

Klussers opgelet!!
In een rustige en kindvriendelijke omgeving bevindt zich deze ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van ongeveer 85 m² en met zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. Het huis beschikt op de begane grond over een tuingerichte woonkamer, keuken, separaat toilet en een berg... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
    Baujahr 1960
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 12205/3865278
Kaufpreis 245.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 13. März 2018
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1960
Rooftype Vorderen Giebel
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Grundstück 70 m²
Nutzfläche 85 m²
Brutto-Rauminhalt 255 m³
Gartenfläche 27 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Südwest
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Bedingung Normal
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse G
Ausstattung
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
13-01- 2018.

Klussers opgelet!!
In een rustige en kindvriendelijke omgeving bevindt zich deze ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van ongeveer 85 m² en met zonnige tuin gelegen op het zuidwesten. Het huis beschikt op de begane grond over een tuingerichte woonkamer, keuken, separaat toilet en een berging. Op de eerste etage zijn twee goed bemeten slaapkamers en de badkamer. De zolder etage is een geheel open ruimte, waar eventueel nog een derde slaapkamer gemaakt kan worden.

LET OP; de woning dient geheel opgeknapt te worden!

Ligging;
De woning ligt net buiten de ring aan de rand van Osdorp, tussen het Osdorpplein, Nieuw Sloten (Belgiëplein) en het Hoofddorpplein. Winkels genoeg en alle voorzieningen, welke men maar wenst in de nabije omgeving. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Centrum, Schiphol en Sloterdijk. De uitvalswegen A-4, A-5, A-9 en A-10 zijn met ongeveer 5 minuten bereikbaar. De omgeving is voorzien van veel groen (o.a. de Sloterplas op fietsafstand) en speelmogelijkheden voor kinderen.

Indeling;
Begane grond:
Entree; berging; hal; keuken; separaat toilet; tuingerichte woonkamer, diepe achtertuin.
Eerste verdieping:
Overloop; badkamer; twee slaapkamers.
Zolder etage:
Open ruimte.
Bijzonderheden;
- KLUSWONING
- Woonoppervlakte circa 85 m²
- Ruime achtertuin op het zuidwesten! (let op; achterste gedeelte is in eigendom van gemeente, koper verklaart op de hoogte te zijn en het risico te aanvaarden)
- Bouwjaar 1960
- Parkeren met een blauwe zone kaart
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 april 2061
- Daalderop boiler (80 liter) voor warm water
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Verkoper verkoop met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Woning wordt verkocht voor zelfbewoning
- In de koopakte zal een ouderdoms- en een asbest clausule worden opgenomen.
- Oplevering in overleg

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van De Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Grundrisse

Zuletzt angesehen