Verkauft

Verkauft: Olympiaweg 49B, 1076 VP Amsterdam

339.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 56 m²

Hinweis

Übersicht

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Olympiaweg deze leuke drie kamer woning met balkon op het zuidoosten. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 56 m² en heeft de beschikking over een lichte woonkamer, luxe keuken, fraaie badkamer, separaat toilet en twee goed bemeten slaapkamers. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2060 en het beh... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1931
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 12205/3844391
Kaufpreis 339.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 16. Januar 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 2. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1931
Rooftype Vorderen Giebel
Zertifizierungen Leistung Energieberatung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 56 m²
Brutto-Rauminhalt 171 m³
Fläche extern mit Lagerräume 6 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse D
Kessel
Art des Kessels HR Intergas
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2000
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Balkon Ja

Beschreibung

In de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid bevindt zich aan de Olympiaweg deze leuke drie kamer woning met balkon op het zuidoosten. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 56 m² en heeft de beschikking over een lichte woonkamer, luxe keuken, fraaie badkamer, separaat toilet en twee goed bemeten slaapkamers. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met medio 2060 en het beheer door de Vereniging van Eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd. Kortom, een heerlijk appartement op een fantastische locatie!!

Omgeving:
De woning is gelegen in de populaire stadionbuurt in stadsdeel Zuid. De buurt kenmerkt zich door een rustige woonomgeving. Op de Marathonweg, Olympiaplein en Stadionplein bevinden zich de winkels voor dagelijkse boodschappen en ook zijn hier diverse leuke horecagelegenheden. Verder is er elke zaterdag op het Olympischplein een markt,zijn er diverse winkels en een museum. Voor sport en ontspanning kan men terecht in het Vondelpark en het Beatrixpark en iets verderop het Amsterdamse Bos. De bereikbaarheid van dit appartement is zeer goed te noemen. Er zijn diverse tram- en bushaltes in de buurt, zoals de haltes Olympiaplein, Olympiaweg en Haarlemmermeerstation, waarvandaan tram- en buslijnen in alle richtingen vertrekken. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt binnen mum van tijd bereikt.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Eerste verdieping:
Entree woning; hal; separaat toilet; fraaie badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en design radiator; luxe keuken voorzien van vaatwasser, combi oven/magnetron, 4 pits gas kookplaat, rvs afzuiging, de wasmachine aansluiting en met toegang tot het balkon; slaapkamer; meterkast (modern); lichte woonkamer aan de voorzijde; tweede slaapkamer; balkon op het zuidoosten met bergkast.
Zolder verdieping:
Royale berging.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1931
• Woonoppervlakte ca. 56 m² (met meetrapport)
• Balkon op het zuidoosten
• Zolderberging
• Erfpachtcanon vooruitbetaald t/m 31-07-2060
• Kozijnen voorzien van dubbel glas en er zijn suskasten geplaatst (extra geluidsisolatie)
• Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
• Maandelijkse VVE bijdrage € 98,78 per maand (2018)
• Notariskeuze aan koper, mits in Amsterdam
• Aanvaarding in overleg

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in de brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en die van een professioneel bedrijf en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen