Zu Kaufen: Pieter Calandlaan 700, 1060 TW Amsterdam

450.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 178 m²

Hinweis

Übersicht

Zeer ruim en licht 3-kamer (mogelijkheid tot 4) appartement van 178 m2 met een ruim balkon en een eigen entree!

Dit goed onderhouden en luxe appartement is gelegen op de eerste verdieping van het schitterende in 1998 opgeleverde complex ‘Dukaat’ aan de Pieter Calandlaan. Van dit type appartement vindt je slechts 3 appartementen in het gehele complex. Het complex beschikt over een liftinstallati... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1998
    Status Verfügbar
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/4029612
Kaufpreis 450.000,- €
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 3. April 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1998
Rooftype Wohnung
Isolationen Voll
Flächen
Nutzfläche 178 m²
Brutto-Rauminhalt 508 m³
Fläche extern mit Lagerräume 6 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralversorgt
Heizungsart Fernwärme
Bad Ja
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja
Ventilierung Ja

Beschreibung

Zeer ruim en licht 3-kamer (mogelijkheid tot 4) appartement van 178 m2 met een ruim balkon en een eigen entree!

Dit goed onderhouden en luxe appartement is gelegen op de eerste verdieping van het schitterende in 1998 opgeleverde complex ‘Dukaat’ aan de Pieter Calandlaan. Van dit type appartement vindt je slechts 3 appartementen in het gehele complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Het appartement is bereikbaar middels de eigen entree op de eerste verdieping. Je komt binnen in de hal met de groepenkast. Vanuit de hal zijn de twee inpandige bergingen, de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, de wasruimte en twee riante slaapkamers bereikbaar. Tevens bereik je vanuit de hal de ruim opgezette keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en daarnaast de zeer riante woonkamer. De woonkamer is zeer licht doordat deze aan twee zijden is voorzien van raampartijen. Het op het noordwesten gesitueerde balkon bereikbaar vanuit de woonkamer.

Het gehele appartement is voorzien van een erg mooie en zeer goed geïsoleerde plavuizen vloer.

Er bestaat een mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren door een deel van de woonkamer af te sluiten.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw van het complex.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Deze woning is gelegen in de woonwijk ‘de Aker’ met zijn vele groenvoorzieningen en water. De woning is gelegen boven het winkelcentrum Dukaat met een diversiteit aan winkels. De wijk kenmerkt zich tevens door zijn centrale ligging t.o.v. Badhoevedorp en het oude dorp Sloten, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol. De uitvalswegen A4, A9, A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Rondom het complex vindt je voldoende gratis parkeergelegenheden. Ook ontbreekt het hier niet aan openbaar vervoer. Naast diverse buslijnen biedt tramlijn 1 een directe verbinding met het centrum van Amsterdam dat in minder dan 30 minuten te bereiken is.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 1998. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke is voorzien van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een Stadsverwarmingsinstallatie. Daarnaast beschikt het appartement over mechanische ventilatie.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse vergoeding voor het gebruik van deze grond) afgekocht tot en met 15-10-2047. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 1994 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998
- Appartementsrecht
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-10-2047
- Het appartement is volledig geïsoleerd
- De VVE is actief en financieel gezond
- Servicekosten bedragen € 276,-- per maand (dit is inclusief de opstalverzekering en reserveringen voor het
onderhoud)
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Video von Freunden

Zuletzt angesehen