Verkauft

Verkauft: Prins Hendrikkade 151A, 1011 AV Amsterdam

650.000,- €
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Nettofläche 155 m²

Hinweis

Übersicht

Als je aan de Prins Hendrikkade woont, deel je de straat (kade) met een aantal imposante panden/ buren w.o. het Scheepvaarthuis, Park Plaza Victoria, de Sint-Nicolaaskerk en de Schreirestoren. Maar eigenlijk kun je ook het Centraal Station en Nemo in dit rijtje plaatsen. Vanuit het driedubbele benedenhuis met dakterras en patio is Nemo zelfs te zien! Een bijzonder speels en licht appartement met v... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24461/3757951
Kaufpreis 650.000,- €
Servicekosten 122,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 8. Juni 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Rooftype Komposit
Isolationen Partei isolierte Verglasung
Sekundäre Verglasung
Flächen
Nutzfläche 155 m²
Brutto-Rauminhalt 442 m³
Fläche extern mit Lagerräume 23 m²
Gartenfläche 12 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2 (und ein Keller)
Anzahl Zimmer 4 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer belebten Straße
Stadtzentrum
Wohngebiet
Freie Sicht
Typ Patio
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Süd
Bedingung Normal
Kessel
Art des Kessels HR
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2005
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Bad Ja
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

Als je aan de Prins Hendrikkade woont, deel je de straat (kade) met een aantal imposante panden/ buren w.o. het Scheepvaarthuis, Park Plaza Victoria, de Sint-Nicolaaskerk en de Schreirestoren. Maar eigenlijk kun je ook het Centraal Station en Nemo in dit rijtje plaatsen. Vanuit het driedubbele benedenhuis met dakterras en patio is Nemo zelfs te zien! Een bijzonder speels en licht appartement met veel mogelijkheden. Want hoewel de NEN oppervlakte officieel 110 m2 is, is met het souterrain erbij ca. 155 m2 woonoppervlak te realiseren. Ook is het mogelijk om in het souterrain een zelfstandige werkruimte of woonruimte te maken. Er is namelijk voldoende hoogte in het souterrain en er is daglicht en natuurlijke ventilatie. Ook is het souterrain separaat te bereiken. Ideaal dus voor kantoor aan huis of een zelfstandige woonruimte (voor een thuiswonend kind, die graag zelfstandig wil wonen). En buiten zitten is ook geen probleem dankzij de dubbele buitenruimte.

Om alvast een indruk te geven van de mogelijkheden en om een goeie voorstelling te geven van hoe het appartement, en in het bijzonder het souterrain, eruit kan komen te zien, hebben wij alvast een nieuwe indeling bedacht en impressies gemaakt van de nieuwe situatie. Bekijk de foto's en de plattegronden.

Indeling:

Woonlaag 1 (straatniveau):
Entree, ruime woonkamer aan de voorzijde met zicht op de kade en Oosterdok, open woonkeuken met eetgedeelte, patio, toilet, trap naar het souterrain en een riante slaapkamer met eigen badkamer (met douche en wastafel).

Woonlaag 2 (1e verdieping):
Overloop met toegang tot een wasruimte, een ruime slaapkamer met inloopkast en eigen badkamer v.v. ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de slaapkamer is er een vaste trap naar het dakterras.

Woonlaag 3 (souterrain):
Nader in te vullen ruimte van ca. 45 m2 met voldoende stahoogte. Deze ruimte is ook buitenom vanaf de kade te bereiken. Eventueel is een deel van deze ruimte in gebruik te nemen als (fietsen-)berging, waarna er nog voldoende mogelijkheden overblijven om te wonen (of werken).

Dakterras:
Het dakterras is gelegen op het zuiden en ca. 23 m2 groot.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Patio op de begane grond en dakterras op de 2e verdieping
- 110 m2 NEN, 155 m2 inclusief souterrain
- Rijksmonument
- Servicekosten € 122,48 per maand
- Actieve VvE, buitenschilderwerk 2017
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zusätzlich

Zuletzt angesehen