Verkauft

Verkauft: Rengerskerkestraat 16, 1069 HV Amsterdam

325.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 106 m²
Übergabe Auf Anfrage
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

In dit goed verzorgde nieuwbouw appartementencomplex bieden wij deze ruime 3- kamer woning aan, gelegen op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 106 m², een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling:
Via de lift kom je op de eerste verdieping. Via de entree kom je binnen in de ruime hal met bergkast en toegang tot alle vertrekken. Zo bereik je het separaat to... Mehr Informationen
 • Eckdaten

  Alle Merkmale
  Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
  Baujahr 2010
  Status Verkauft
 • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/4520762
Preis 325.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Dienstag, 18. Juni 2019
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2010
Rooftype Wohnung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 106 m²
Brutto-Rauminhalt 265 m³
Fläche extern mit Lagerräume 10 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Energieverbrauch
Wärmeschutzklasse A
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Parkplatz Tiefgarage
Balkon Ja
Verfügt über eine Garage Ja
Hat einen Parkplatz Ja
Hat einen Abstellraum Ja

Beschreibung

In dit goed verzorgde nieuwbouw appartementencomplex bieden wij deze ruime 3- kamer woning aan, gelegen op de eerste verdieping met een woonoppervlakte van 106 m², een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling:
Via de lift kom je op de eerste verdieping. Via de entree kom je binnen in de ruime hal met bergkast en toegang tot alle vertrekken. Zo bereik je het separaat toilet, 2 goede slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafel en woonkamer met open keuken en bergruimte.

De lichte woonkamer is voorzien van open keuken en grenst aan een heerlijk balkon van 10 m² gelegen op het oosten. De gehele woning is voorzien van laminaat.

De woning wordt afgemaakt met een berging en een parkeerplaats in parkeergarage op de begane grond.

Bouw:
Het appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject “Nieuw Zeeland” te Amsterdam Osdorp. Dit gebouw, 'de Plaat', onderscheidt zich van de andere gebouwen door het feit dat dit gebouw alleen bestaat uit koopwoningen en de parkeergarage uitsluitend toegankelijk is voor de bewoners van dit gebouw. Via de lift kun je jouw appartement eenvoudig vanuit de parkeergarage bereiken.

Ligging:
De gehele omgeving kenmerkt zich door de vele nieuwbouw, de Sloterplas, het winkelcentrum van Osdorp en is tevens strategisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A9, A10, A4) en het openbaar vervoer (tram en bus).
In Osdorp zijn diverse winkels (o.a. Osdorpplein, Tussenmeer, De Dukaat). Bovendien zijn er in de buurt veel scholen en kinderdagverblijven.

Erfpacht grond:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de vergoeding voor de erfpacht, de canon, voor 50 jaren aan de gemeente vooruitbetaald. De koper zal dus tot 31 januari 2058 geen canonbetalingen meer te hoeven voldoen. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 106 m2
- Bouwjaar 2010
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 januari 2058
- Servicekosten: € 130,55 voor appartement en €24,50 voor parkeerplaats per maand
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Funktionen von Freunden

 • Zonnige tuin
  1
  Endorser

Welche Freunde zu sagen haben

Video von Freunden

Zuletzt angesehen