Beschreibung

Centraal gelegen vier-kamer-appartement op een toplocatie in Amsterdam-Noord van maar liefst 77 m2! Tevens gelegen op de bovenste verdieping!

De woning is gelegen bij een recreatiepark, winkelcentra Boven 't Y en Waterlandplein. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Per fiets is de pont goed bereikbaar en de Noord-Zuidlijn is zowel lopend als met de fiets goed bereikbaar! De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. Gratis parkeren voor de deur is geen probleem!

Licht vier-kamer appartement op de derde verdieping met twee balkons. Bij binnenkomst kom je in de ruime hal terecht. De hal staat in open verbinding met zowel de keuken aan de voorzijde als de ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde. De woonkamer staat in open verbinding met een kamer welke op het moment in gebruik is als eetkamer. De kamer kan uiteraard dienen als extra slaapkamer! Middels deze kamer heb je toegang tot het balkon aan de achterzijde welke is gelegen op het Oosten.

De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde welke gelegen is op het Westen. Tevens is hier de wasmachine-aansluiting gesitueerd. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. Deze is v.v. een wasmeubel en inloopdouche. Op de hal bevindt zich een separaat toilet. Aan de voorzijde is via dezelfde hal de zeer ruime tweede slaapkamer te vinden. Daarnaast nog een zeer ruime derde slaapkamer.

In de onderbouw en op de zolderverdieping bevindt zich een separate berging. De bergruimte boven is zeer ruim, voorzien van elektriciteit, watervoorziening en een wasmachine aansluiting en kan eventueel dienen als werk/hobbykamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1965
- Woonoppervlakte ca. 77 m2
- Gratis parkeren
- Servicekosten van ca. € 137,- per maand 
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
- Erfpacht afgekocht tot 31-10-2054
- Twee balkons
- Rustige ligging nabij park!
- Gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en de Noord-Zuidlijn!
- Externe berging in onderbouw en op de zolderverdieping
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Eckdaten