Verkauft

Verkauft: Tjasker 4, 1035 CP Amsterdam

200.000,- €
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Nettofläche 95 m²

Hinweis

Übersicht

Licht en ruim 4-kamer appartement op de 1e verdieping met een balkon op het zuiden en een prachtig vrij uitzicht over het grasveld en een speelweide!

In de Molenwijk (ook wel de nieuwe buitenplaats genoemd) is men afgeweken van de traditionele woonvormen. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ru... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
    Baujahr 1969
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24461/3692532
Kaufpreis 200.000,- €
Servicekosten 182,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 18. Oktober 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Obergeschosswohnung
Stockwerk 1. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1969
Rooftype Wohnung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 95 m²
Brutto-Rauminhalt 297 m³
Fläche extern mit Lagerräume 11 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Nähe Park
Wohngebiet
Freie Sicht
Kessel
Art des Kessels Intergas
Heizung Quelle Gas
Baujahr 2002
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja

Beschreibung

Licht en ruim 4-kamer appartement op de 1e verdieping met een balkon op het zuiden en een prachtig vrij uitzicht over het grasveld en een speelweide!

In de Molenwijk (ook wel de nieuwe buitenplaats genoemd) is men afgeweken van de traditionele woonvormen. Door het immense park met rietlanden en waterpartijen, de hoogbouwflats en de scheiding van auto en langzaam verkeer, zijn licht, lucht en ruimte de belangrijke elementen. Een uniek woonmilieu!

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van de gerenoveerde flat "Tjasker" in de Molenwijk. Deze flat staat aan de zijkant van de wijk en aan de rand van de stad! De Molenwijk heeft zijn eigen winkelcentrum en een busstation, waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is. Tevens is de bereikbaarheid met eigen vervoer uitstekend door de Ringweg A-10, afrit S118. De supermarkt ligt letterlijk naast de deur!

De woning is een licht en ruimtelijk appartement van ca. 95 m2, op de 1e verdieping met een ruim balkon op het zuiden over de gehele breedte van het appartement. Het complex wordt goed onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren en beschikt over een lift.

Indeling:
Entree, tochtportaal, gang, eerste slaapkamer, grote hal die momenteel gebruikt wordt als werkkamer, 2e slaapkamer, 3de slaapkamer, woonkamer met toegang tot het balkon (zuid), ruime keuken met een rechte keukenunit voorzien van een dubbele spoelbak, diverse inbouwapparatuur, namelijk: koel-vriescombinatie, oven en een gaskookplaat. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel en douche, separaat toilet. Berging in de onderbouw.

Nabij de flat kun je gratis parkeren. Verder is er de mogelijkheid om een parkeerplek in de overdekte garage te huren voor ca. € 45,- per maand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1969
- Woonoppervlakte ca. 95 m2
- Balkon op het zuiden
- Gratis parkeren
- Onlangs nieuwe bestrating in de omgeving
- Riolering onlangs vervangen
- Centrale ligging t.o.v. winkels, scholen. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Servicekosten ca. € 182,00 per maand (incl. opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Erfpacht is afgekocht tot en met 15 september 2050

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen