Verkauft

Verkauft: Vrijzicht 139, 1068 CJ Amsterdam

189.500,- €
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Nettofläche 73 m²

Hinweis

Übersicht

Dit appartement van 73 m2 is gelegen op de 5e verdieping van het complex Torenwijck II aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
U komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels 2 liften bereikt u het appartement op de vijfde verdieping. Hier komt u binnen in de hal met de meterkast, het se... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
    Baujahr 1966
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24550/3776815
Kaufpreis 189.500,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 2. November 2017
Bau
Immobilienart Wohnung, Wohnung mit gemeinschaftlich genutzter Treppenaufgang
Stockwerk 5. Stock
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1966
Rooftype Wohnung
Isolationen Isolierverglasung
Flächen
Nutzfläche 73 m²
Brutto-Rauminhalt 250 m³
Fläche extern mit Lagerräume 10 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 2 (von denen 1 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Ausstattung
Wasser-Heizung Elektrischer Warmwasseraufbereiter
Heizungsart Blockheizung
Balkon Ja
Kabel-TV Ja
Verfügt über einen Aufzug Ja

Beschreibung

Dit appartement van 73 m2 is gelegen op de 5e verdieping van het complex Torenwijck II aan de Sloterplas en het Sloterpark. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
U komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels 2 liften bereikt u het appartement op de vijfde verdieping. Hier komt u binnen in de hal met de meterkast, het separate toilet en de woonkeuken. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en de riante slaapkamer welke toegang geeft tot de badkamer. De badkamer is voorzien een douchecabine en een wastafel. Het appartement beschikt over twee op het westen gesitueerde balkon waarvan er één bereikbaar is vanuit de slaapkamer en de andere vanuit de woonkeuken. Op de begane grond vindt u nog 2 bergingen.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck II’ is gebouwd in 1966 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door middel van blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische huurboiler.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de rand van de erg mooie Sloterplas en het Sloterpark. Op loopafstand vindt u winkelcentrum Osdorpplein (met zijn vele winkels en theater De Meervaart) en diverse openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17). In de nabijheid van de woning vindt u diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10) en rondom het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 71,96 en is een vast bedrag tot 15 november 2038. De erfpachtbepalingen van 2000 zijn van toepassing en de erfpacht is voortdurend. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht
- Bouwjaar 1966
- Servicekosten bedragen € 203,- (inclusief voorschot stookkosten € 48,-, opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Geheel v.v. dubbele beglazing
- Oplevering in overleg. Kan snel

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen