Neues Kaufangebot

Zu Kaufen: Mezenpad 8, 1452 XP Ilpendam

175.000,- €
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Nettofläche 53 m²

Hinweis

Übersicht

Dit is inderdaad uniek! In het Waterlandse dorp Ilpendam zijn namelijk maar weinig woonmogelijkheden voor starters en/of senioren. Dit wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met twee woonlagen. In elk gebouw bevinden zich 12 appartementen. Elk appartement is ca. 53 m2 groot en telt in totaal drie kamers. Nummer 8 bevindt zich op de begane grond. Daarmee beschikt het appartement over een terras en i... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
    Baujahr 1970
    Status Verfügbar
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24461/4202120
Kaufpreis 175.000,- €
Status Neues Kaufangebot
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Samstag, 6. Oktober 2018
Bau
Immobilienart Wohnung, Erdgeschosswohnung
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 1970
Rooftype Wohnung
Flächen
Nutzfläche 53 m²
Brutto-Rauminhalt 191 m³
Fläche extern mit Lagerräume 4 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 1
Anzahl Zimmer 3 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage Wohngebiet
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralversorgt
Heizungsart Blockheizung
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

Dit is inderdaad uniek! In het Waterlandse dorp Ilpendam zijn namelijk maar weinig woonmogelijkheden voor starters en/of senioren. Dit wooncomplex bestaat uit twee gebouwen met twee woonlagen. In elk gebouw bevinden zich 12 appartementen. Elk appartement is ca. 53 m2 groot en telt in totaal drie kamers. Nummer 8 bevindt zich op de begane grond. Daarmee beschikt het appartement over een terras en is het appartement goed toegankelijk.

Indeling:
Entree, kleine hal met toegang tot eerste kamer aan de voorzijde met een half open keuken. Ruime en lichte woonkamer en toegang tot de tweede slaapkamer. De tweede slaapkamer is zeer ruim en geeft toegang tot het terras en de badkamer. Aan de achterzijde heb je een terras/tuinjte op de begane grond. De badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet.

Locatie:
Ilpendam is een klein dorp binnen de gemeente Waterland en ligt op ca. 5 autominuten van de Ring A10/ Amsterdam. Er is een uitstekende busverbinding waarmee u zelfs in een drukke spits met ca. 10 minuten op Amsterdam Centraal staat.

Bijzonderheden:
- Volle eigendom
- Vereniging van Eigenaren in opstartfase
- Servicekosten worden nader bepaald inclusief voorschot stookkosten
- Blokverwarming
- Oplevering per direct mogelijk

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Virtuelle Tour

Zuletzt angesehen