Verkauft

Verkauft: Kerkbuurt 186, 1156 BS Marken

249.000,- €
1.073,28 €/m2
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Grundstück 232 m²
Nettofläche 96 m²

Hinweis

Übersicht

DIT IS MARKEN! Waar anders kun je het wonen op Marken beter als bijzonder ervaren, als in de Kerkbuurt! Als je op Marken bent is het bijna niet voor te stellen dat men zo dicht bij de randstad (ca. 25 autominuten van Amsterdam) woont.

Het betreft een karakteristiek Marker-woonhuis met de woonkamer op de eerste etage en het kenmerkend onderhuis. Het onderhuis is met een aparte toegang vanaf de... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24461/4266845
Kaufpreis 249.000,- €
Status Verkauft
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Freitag, 11. Januar 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, Reihenhäus
Bauform Bestehende Immobilien
Rooftype Vorderen Giebel
Isolationen Wand
Flächen
Grundstück 232 m²
Nutzfläche 96 m²
Brutto-Rauminhalt 303 m³
Aufteilung
Anzahl der Etagen 3
Anzahl Zimmer 4 (von denen 2 Schlafzimmer)
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Wohngebiet
Geschützte Lage
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Südost
Bedingung Normal
Kessel
Art des Kessels Nefit Smartline
Baujahr 2003
Combiboiler Ja
Kesselbesitz Besessen
Ausstattung
Wasser-Heizung Zentralheizsystem
Heizungsart Zentralheizung
Bad Ja
Hat eine Dusche Ja
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

DIT IS MARKEN! Waar anders kun je het wonen op Marken beter als bijzonder ervaren, als in de Kerkbuurt! Als je op Marken bent is het bijna niet voor te stellen dat men zo dicht bij de randstad (ca. 25 autominuten van Amsterdam) woont.

Het betreft een karakteristiek Marker-woonhuis met de woonkamer op de eerste etage en het kenmerkend onderhuis. Het onderhuis is met een aparte toegang vanaf de voorzijde te bereiken of anders via een vaste trap vanaf de woonverdieping op de 1e etage.
Zoals eerder gemeld is de eerste etage de woonverdieping waar de woonkamer en de dichte keuken zijn gesitueerd.
Op de tweede etage zijn 3 slaapkamers (waarvan 1 klein) aanwezig en een nieuw toilet.
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Er is de mogelijkheid om een beun te realiseren om de tuin via de eerste verdieping te bereiken.

Dit typisch Marker woonhuis is in de loop der tijd van beneden tot boven onder handen genomen. Er is een prachtige sfeer ontstaan en gekozen voor karakteristieke afwerkingen. Een sfeer om verliefd op te worden. Alsof je dat niet al was dankzij de locatie en de uitstraling van dit charmante huis….!

Indeling:

Souterrain: De woonruimte in het souterrain heeft een inpandige toegang alsmede een toegang via de voorzijde. Eenmaal binnen treffen we een zeer complete badkamer voorzien van een ligbad, semi-separaat toilet, enkele wastafel en douche. Tevens is hier extra bergruimte (makkelijk een slaapkamer van te maken) alsmede bereik je vanuit deze kamer de tuin. Middels een vaste trap is de begane grond te bereiken.

Eerste etage: entree, hal/overloop, sfeervolle woon-/ eetkamer met halfopen keuken. Vanuit het woonvertrek is er door de met roede verdeelde ramen een prachtig zicht op veel groen.

Tweede etage: via een vaste trap is de verdieping te bereiken. Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en een toilet op de overloop. 2 slaapkamers zijn voorzien van dakkapellen waardoor er veel licht en ruimte is ontstaan. Vanuit de achterslaapkamer is er een weids uitzicht over weilanden en het markermeer.

Bijzonderheden:
• Eigen grond
• Karakteristieke Marker huis met onderhuis en ruime tuin op het zuidoosten
• Gelegen in het oude centrum van Marken
• Oplevering in overleg (kan eventueel spoedig)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Grundrisse

Zusätzlich

Zuletzt angesehen