Käufer vorgemerkt

Käufer vorgemerkt: Bau Anzahl 1, 1448 Purmerend

197.600,- € f.o.n.
Immobilienart Baugrundstück
Grundstück 193 m²
Teil des Projekts Carré - Kop West

Hinweis

Vrije kavel - Carré, Carré - Kop West

Vrije kavel in uniek stadsdeel van Purmerend

Altijd al je droomwoning willen realiseren? Binnen het unieke ontwikkelgebied Carré Kop West is één vrije kavel (193 m2) beschikbaar. Met het Purmerends Particulier Opdrachtgeversschap (PPO) bepaal jij – in samenwerking met je eigen architect – de uitstraling en indeling van je woning. Daarbij geldt het Beeldkwaliteitsplan als uitgangspunt. Carré kri... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Baugrundstück
    Status Käufer vorgemerkt
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/4109461
Preis 197.600,- € f.o.n.
Status Käufer vorgemerkt
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Donnerstag, 5. Juli 2018
Bau
Immobilienart Baugrundstück
Bauform Neubau
Flächen
Grundstück 193 m²

Beschreibung

Vrije kavel in uniek stadsdeel van Purmerend

Altijd al je droomwoning willen realiseren? Binnen het unieke ontwikkelgebied Carré Kop West is één vrije kavel (193 m2) beschikbaar. Met het Purmerends Particulier Opdrachtgeversschap (PPO) bepaal jij – in samenwerking met je eigen architect – de uitstraling en indeling van je woning. Daarbij geldt het Beeldkwaliteitsplan als uitgangspunt. Carré krijgt op deze manier een eigentijdse en verrassende uitstraling.

De kavel bevindt zich op loopafstand van het historisch stadshart van Purmerend. Eropuit met het gezin? Binnen vijf minuten zit je op de A7 – of in een halfuur met het OV op Amsterdam Centraal.

Bestemmingsplan
De kavel heeft een oppervlak van totaal 193 m2. Het bebouwingsvlak heeft een oppervlakte van 115 m2. Binnen het bouwvlak mag naar eigen inzicht een woning worden gerealiseerd, welke past binnen de richtlijnen Beeldkwaliteit Kop-West, de eisen als gesteld in het Bestemmingsplan Kop-West en het vigerende welstandskader van de gemeente Purmerend.

Koopsom
De koopsom voor de vrije kavel bedraagt € 197.600,- vrij op naam. De grond wordt medio het eerste kwartaal van 2019 geleverd.

Belangrijkste kenmerken
- Gelegen aan de rand van het centrum van Purmerend
- Bijzondere locatie
- Op rijafstand van grote steden
- Voorzieningen in de nabije omgeving
- Kavel wordt bouwrijp opgeleverd
- Bestemmingsplan onherroepelijk

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bilder

Zuletzt angesehen