Beleggingen

Wij adviseren bij de aan- en verkoop van beleggingen in woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes en  toetsen bij aankoop de risico’s en calculeren het beoogde rendement. Dankzij een breed netwerk kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een individuele woning, maar ook de overname van een complete vastgoedportefeuille. Wij kunnen u zelfs helpen bij het vinden van een passende financiering van een dergelijke aankoop.

Verkoop
Wij hebben met betrekking tot de verkoop van (belegd) vastgoed ervaring met grote vastgoedfondsen, pensioenfondsen, corporaties, particuliere investeerders en gemeentes. Wij brengen uw belegging of vastgoedportefeuille onder de aandacht van een kring van nationale en internationale kopers en begeleiden het volledige verkoopproces. Bijvoorbeeld doormiddel van een besloten inschrijving of tender, al dan niet met behulp van een dataroom. Uiteraard uiterst discreet en met oog op maximaal resultaat.

Aankoop
Wij analyseren de belegging of het beleggingspotentieel. Wanneer het onroerend goed nog niet verhuurd is, informeren wij u over de verhuurkansen en kunnen wij de daadwerkelijke verhuur verzorgen. Evenals het beheer van leeg of verhuurd vastgoed. Wij zijn er om u desgewenst volledig te ontzorgen.

ik wil meer weten