ERA Sterk door Service

In 1971 startte Jim Jackson ERA (Electronic Realty Associates) in Amerika. Met het gebruik van de nieuwste technologie - de fax - ontstond er een nationaal netwerk van kwaliteitsmakelaars. Vandaag de dag is ERA wereldwijd actief in 39 landen waaronder 17 landen in Europa.

Sterk door Service

Het verkopen van een huis moet goed en vooral zorgeloos. Zodoende streven ERA makelaars naar een bijzonder hoog serviceniveau en werken zij voortdurend aan het verbeteren van hun dienstverlening. Vanuit de centrale organisatie in Nederland, Europa en Amerika worden de makelaars begeleid, geschoold, getraind en gefaciliteerd bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. De full service dienstverlening van de ERA makelaar wordt altijd getoetst en is er volledig op gericht om de klant volledig te ontzorgen.

Innovatie

Ooit begon het met de fax als technisch hoogstandje, maar inmiddels is de dienstverlening van de ERA makelaar rijkelijk uitgerust met allerlei vernuftige tools, systemen en wordt er hard gewerkt aan nieuwe innovaties. Technologisch en op het gebied van marketing.

Netwerk

ERA-makelaars zijn voor jou actief in bijna 500 plaatsen in Nederland. ERA is daarmee veruit het meest succesvolle makelaarsmerk in Nederland. Je vindt ERA kantoren in onder andere: Haarlem, IJsselstein, Amstelveen, Nieuwegein, Sassenheim, Hasselt, Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Nieuwkoop, Woerden, Houten, Schiedam, Utrecht, Hoofddorp, Hilversum, Zeist, Best, Beilen, ’s-Hertogenbosch, Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Zeewolde, Schagen, Oosterhout NB, Amersfoort, Leerdam, Maarssen, Amsterdam, Diemen, Haren GR, Leiden, Castricum, Heiloo, Montfoort, Heerde, Vries, Zevenhuizen ZH, Deventer, Delden, Hengelo OV, Borne, Arnhem, Doetinchem, Laag-Soeren, Wateringen, Bussum, Prinsenbeek, Leusden, Soest, Den Haag, Heemstede, Huizen, Bodegraven, Almere, Eibergen, Raamsdonksveer, Nijkerk, Beverwijk, Heemskerk, Zaanstad, Valkenswaard, Bergeijk, Berkel-Enschot en Wognum.

Ik wil een afspraak  meer over ERA