Een woning kopen?

Bij het kopen van een huis of appartement komt veel op je af. Je normale leven gaat gewoon door en ondertussen sta je voor een belangrijke beslissing. Voorkom dat je een miskoop doet en zorg dat het proces goed en zorgvuldig verloopt! Laat je daarom goed begeleiden door een professionele aankoopmakelaar van Van de Steege. Wij halen jouw zorgen weg en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht voor jouw nieuwe thuis. Wil je weten wat wij als aankoopmakelaar ook voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Maak een afspraak Veel gestelde vragen

Een huis kun je niet ruilen binnen 14 dagen...

Niet goed, geld terug? Dit gaat niet op voor de koop van een huis. Een kat in de zak is gauw gekocht, dus laat je bij deze belangrijke beslissing goed begeleiden. Zorg dat je weet wat je koopt. Wij helpen je daar graag bij.

Ik wil hulp Gratis online checklist

Wat doet een aankoopmakelaar?

De aankoopmakelaars bij Van de Steege begeleiden de totale aankoop en ontzorgen je waar mogelijk. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je te veel betaalt.

Afspraak maken

 

Intake

We brengen in kaart wat je zoekt en gaan vervolgens voor jou op zoek naar een passende woning. In de voorbereiding kijken we ook naar je financiële mogelijkheden en wensen.

 

Bezichtigingen

Vervolgens gaan we woningen bezichtigen en geven we vooraf, tijdens en achteraf nuttig advies.

 

Onderhandeling

We bepalen de prijs van de woning die je wenst te kopen en onderhandelen voor jou de beste prijs.

Overdracht

Een woning kopen is spannend. Wij begeleiden je tot en met de eigendomsoverdracht en zorgen voor een fijn en zorgeloos proces.

Aankoopmakelaars in...

Onze aankoopmakelaars zijn actief in Almere, Amsterdam, Diemen, Purmerend en Zaanstad. Hierdoor heb je altijd te maken met een professional die (1) weet waar op gelet moet worden bij het bezichtigen of kopen van een huis, en (2) bekend is met de lokale huizenmarkt.

Onze koopwoningen Mijn oude huis verkopen

Gratis online checklist

Heb je een woning gevonden om te kopen? Ontvang in een paar seconden een gratis woningrapport met een handige online checklist. Deze is geschikt voor alle soorten woningen, zoals een appartement, huis of villa.

Download de gratis checklist

Zeker van succes!

Het vinden en kopen van een geschikte woning is een uitdaging en de schaarste op de woningmarkt heeft het nog moeilijker gemaakt. Daarom zitten wij er als aankoopmakelaar bovenop. Met de juiste kennis over de woningmarkt in Amsterdam en omstreken, netwerk en gedreven aankoopmakelaars, gaan we er een succes van maken. Voor jou!

Onze makelaars Koopwoningen