We zijn online!

Onze virtuele vestiging is helemaal vernieuwd en klaar voor jouw bezoek....

Dagelijks worden onze vestigingen bezocht door potentiële opdrachtgevers met uiteenlopende woonwensen en woonvragen. Soms door onbekenden en dan brengt een kort gesprek en een kopje koffie daar snel verandering in. Ondertussen wordt onze website dagelijks door nog veel meer mensen bezocht en is ons over deze onbekende bezoekers vaak wel al veel bekend. Hoe vaak ze onze website bezoeken, welke pagina’s worden bekeken, met wat voor apparaat (mobiel of computer) en waar ze vandaan komen. Wij willen graag een gezicht bij deze bezoekers en hebben daarom onze website vernieuwd!  


Mobiel
De afgelopen 7 dagen werd onze website door 68,6% van de bezoekers bezocht met een mobiele telefoon. Dit komt redelijk overeen met het gemiddelde over het afgelopen jaar. Een deel van de overige bezoekers gebruikt een tablet en iets meer dan 13% gebruikt een desktop computer. Onze site was al responsieve, maar dat vonden wij niet voldoende. De websitenavigatie moest nog logischer en overzichtelijker. Daarom hebben wij voor de nieuwe website gekozen voor een rustige opmaak (veel wit) en is het leggen van contact erg makkelijk. Handig als iemand een afspraak wil maken voor een bezichtiging of meer vragen heeft over een woning.

Relevant
Iets anders waar wij aan gewerkt hebben, is de reden van de bezoeker om onze website te bezoeken. Want hoe interessant is het als je een winkel bezoekt omdat je een nieuwe spijkerbroek wil kopen en je wordt vervolgens lastig gevallen met TV’s of andere electronica. Dit is niet prettig en soms zelfs vervelend. Daarom tonen wij de bezoekers van onze nieuwe website zoveel mogelijk datgene waar ze voor komen. Zoals bijvoorbeeld informatie over het kopen van een huis, wanneer je een huis wil kopen. 

Kleine veranderingen
Ten opzichte van onze oude site is alles anders. Sommige wijzigingen zijn groot, maar er zijn ook kleine veranderingen die moeten zorgen voor een betere ervaring. Zo hebben wij onze aanbodpresentaties verbeterd en kun je op de nieuwe site nieuwbouwaanbod zoeken op een kaart.

Nooit af….
Onze website is nu live en toch is hij nog niet af. De foto’s van onze medewerkers worden bijvoorbeeld nog vernieuwd. Wij hebben ons echter laten vertellen dat een website nooit af is, dus was er geen reden om hierop te wachten. Een goede reden dus om de komende periode onze website regelmatig te bezoeken. En wij houden onze bezoekers gewoon in de gaten, zodat we ook naar de toekomst toe onze site kunnen blijven doorontwikkelen. 

Koffie staat klaar
Met al deze veranderingen en de veranderingen die nog zullen volgen, moeten wij in de nabije toekomst meer van onze virtuele bezoekers gaan verwelkomen en ontmoeten. De koffie staat klaar!