Hij is live! Heb jij 'm al gezien?

Onze nieuwe website. Waanzinnige nieuwe functionaliteiten, een geweldig design en helemaal van deze tijd!

 

Responsive

Een nieuw jaar, een nieuwe website. Deze verandering is nodig, want we leven    in een mobiel tijdperk. We hadden al een mobiele website, maar onze nieuwe website is responsive. Dat wil zeggen dat hij zich aanpast aan het formaat computer, tablet of pc. Hierdoor is de gebruikerservaring altijd geweldig!
 
Meer dan alleen een re-design

Daarnaast ziet de website er natuurlijk prachtig uit, is hij rustiger en overzichtelijk. Maar er is meer veranderd dan alleen het uiterlijk. Bezoekers van onze website kunnen een account aanmaken en favoriete objecten opslaan, notities maken en objecten volgen. Woningen worden bovendien prachtig gepresenteerd en snel gevonden met behulp van de slimme zoekmachine.

 

 

Wereldstad

Amsterdam is een wereldstad en daarom hebben wij ervoor gekozen om onze website meertalig te maken. Om te beginnen in het Engels, maar andere talen zullen volgen.
 

Reviews en verwacht aanbod

Ook tonen wij op onze eigen website de Funda reviews van onze klanten en kondigen wij nieuw aanbod aan. Naast de reviews tonen wij ook een overzicht met door ons verkochte en verhuurde projecten.  

 

Binnenkort

Een website is nooit af hebben wij ons laten vertellen. Wij volgen de ontwikkelingen en passen daar ook onze website op aan. Daarom zijn wij op dit moment alweer bezig met nieuwe ideeën en functionaliteiten en wordt er hard gewerkt aan de eerste update. Daarover binnenkort meer!   
 
We zijn trots op het resultaat en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij.