Vernieuwingen www.vandesteege.nl

Onze website is nooit af. Dit heeft o.a. te maken met de vele vernieuwingen waar wij mee bezig zijn. Zo zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd!

Speciale knop voor Virtuele Tour

Met hoge kwaliteit 360 graden foto's maken wij standaard een Virtuele Tour van onze woningen, welke wij tonen in een fantastische viewer. Mobiel reageert de viewer op beweging en via de verschillende knoppen kun je alle informatie bekijken, direct contact zoeken en de viewer delen. En gedeeld wordt hij zeker, want we zien ze regelmatig voorbij komen op o.a. Facebook. Door de populariteit van de viewer hebben wij een speciale knop laten ontwikkelen voor bij onze woningen. Door op de langwerpige groene knop te drukken, opent de viewer in onze website. 

Nieuwbouw

Projecten worden veelal op een beknopte wijze gepresenteerd, omdat er in de meeste gevallen een projectsite is. Maar omdat men vaak de makelaar raadpleegt voor meer informatie, vooraankondigingen, inschrijvingen etc. etc., vinden wij het belangrijk dat de informatie ook op onze website overzichtelijk vermeld wordt. De actuele projecten worden nu op de projectpagina weergegeven, waarna men het project, de typen en bouwnummers kan bekijken. Overzichtelijk met een fraai fotomozaïek.    

Integratie HelpMee

Wij werken al jaren met KijkMijnHuis en de HelpMee module. De HelpMee module biedt verkopers de mogelijkheid om hun huis op aantrekkelijke wijze te delen via sociale netwerken. Sinds kort zijn hier functionaliteiten aan toegevoegd, waardoor er zachte data over de woning gedeeld kan worden. Zo kan een vriend of kennis eigen foto's en video's uploaden, kunnen er anekdotes gedeeld worden en kunnen verschillende kenmerken beoordeeld worden. Deze zachte data is super waardevol en hyper relevant. Informatie die de woningzoeker alleen op onze website kan vinden en nog meer zegt over hoe het is om ergens te wonen!

Bekijk de video voor meer informatie over Help Mee!

 G7 Van De Steege Bedrijfsmakelaars

Een van onze specialisaties is bedrijfsmakelaardij. Dit werd alleen wat onderbelicht op onze website. Daarom hebben wij speciaal voor G7 Van De Steege een eigen website ontwikkeld. Op www.g7vandesteege.nl kun je nu alles vinden over onze dienstverlening en overzichtelijk ons koop en huur aanbod van winkels, kantoren en bedrijfsruimtes bekijken. Het bedrijfsmatige aanbod blijft overigens ook zichtbaar op www.vandesteege.nl.

In ontwikkeling

Een website is dus nooit af en bij blijven dus door bouwen aan functionaliteiten en een geweldige gebruikerservaring. Want uiteindelijk gaat het om onze bezoekers. Mis jij iets op onze website of heb je een waanzinnig idee? Informeer ons dan.   


Ik heb een tip!