Vastgoed TOP 100

Elk jaar publiceert Vastgoed de TOP 100 makelaardij. Een onderzoek naar de meest verkopende makelaarskantoren in Nederland.

In samenwerking met datapartner Immowise publiceert Vastgoed ook dit jaar de Top 100. Een onderzoek naar de meest verkopende makelaarskantoren in Nederland. Net als voorgaande jaren heeft onze makelaarsgroep een positie in de landelijke Top 100 en een toppositie in Amsterdam en Flevoland. Een notering waar wij natuurlijk best een beetje trots op zijn.

Landelijke TOP 100
Volgens de lijst verkochten wij in 2017 589 woningen. "Hoewel de telling volgens onze cijfers niet juist is (wij tellen zelf ca. 700 verkopen in de bestaande bouw), is het vooral mooi om te zien dat wij met een enthousiaste groep (ca. 55 in totaal) medewerkers veel mensen mochten helpen bij de verkoop van hun woning." meldt Arnout Ale van de Van De Steege Makelaarsgroep.        

Regio Flevoland
Ons kantoor in Almere is nog relatief jong en kijkt nu al naar een eerste noterering in de regionale Top 20 van regio Flevoland. "Met het team hebben we keihard gewerkt en profiteren we vooral van onze positie in Amsterdam. In Amsterdam zijn wij marktleider en hebben wij veel contact met mensen die naar Almere willen verhuizen. Eerst is er interesse voor Almere-Poort omdat dit relatief dicht bij Amsterdam ligt. Maar we slagen er vaak in om deze groep met kopers te interesseren voor de andere stadsdelen van Almere." aldus Martin Houtzager van kantoor Almere.

Toppositie in Amsterdam
Met 3 vestigingen in Amsterdam en een vestiging in Diemen (ook voor Zuidoost) zijn wij goed vertegenwoordigd in onze hoofdstad. En hoewel wij al meerdere keren een 1e positie in de Top 5 van Amsterdam hebben gescoord, blijven wij bijzonder trots op onze marktleidende positie. 


Bedankt!
Dagelijks zijn wij bezig met levensbelissingen en tonnen van andermans geld. Dit moet goed! Daarom werken wij continue aan het verbeteren van onze dienstverlening en streven wij naar de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn bijzonder dankbaar voor het vertrouwen wat ons gegeven wordt. En als wij dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers een vermelding krijgen in een lijstje of een prijs winnen, dan is dit voor al onze medewerkers een bekroning van een jaar hard werken. Namens alle medewerkers willen wij daarom iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.