Zeeburgereiland

Vraag meer informatie aan

Koopaanneemsom: € 140.000,- - € 455.000,-

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 40 m² t/m 163 m²
Inhoud: 104 m³ t/m 423 m³ 

Start Verkoop: 10 oktober 2015
Aantal kavels: 70
Aantal Bouwtypes: 7
Vrij: 0
Woningtypen: Appartement,Woonhuis

Verkoop gestart!

Informeer naar de mogelijkheden om in te schrijven en beschikbaarheid van de woningen.

Thuis op een stads eiland in Zeeburger Zilt

Zeeburgereiland

Op Zeeburgereiland, een voormalige vrijstaat van Amsterdam, wordt een nieuw stuk stad gerealiseerd; Zeeburger Zilt. De nieuwbouwwijk ligt aan de noordwest zijde van Zeeburg, ten oosten van het Oostelijk Havengebied, net achter de Piet Heintunnel, vlakbij het IJ en het Buiten-IJ.

Vanuit een bewogen Amsterdamse geschiedenis ontstaat een wijk met een stadse sfeer, samen met de rust, de ruimte, het groen, het uitzicht en de vrijheid die bij een eiland horen. De architectuur van de koopwoningen en het ontwerp van de omgeving van Zeeburger Zilt hebben een stedelijk karakter, en doen sterk denken aan het Funenpark in het Oostelijk Havengebied.

Eigentijds wonen in Zeeburger Zilt

Zeeburger Zilt is het nieuwste woongebied op Zeeburgereiland. Hier ontwikkelt AM een nieuwbouwproject met ruime huizen met tuin en terras, en appartementen met mooie buitenruimten. Als je de architectuur van Zeeburger Zilt zou moeten omschrijven, dan is dat eigentijds en stoer.

Bij Zeeburger Zilt kun je kiezen uit een aantal indelingsvarianten. Houd je van koken en gezellig eten met vrienden? Wil je werken aan huis? Wil je een knusse loungeplek of een speciale kinderspeelhoek in je living? Veel slaapkamers of enkele grotere slaapkamers in je woning? Kies de indeling die bij jouw manier van leven past.

Openbaar gebied

Een nieuwe woonomgeving als Zeeburger Zilt is meer dan een mooi plan alleen. Bewoners en bedrijven zijn samen de stad! Logisch dat AM bewoners wil betrekken bij het ontwerpen van en inrichten van de leefomgeving rondom de koopwoningen; welke voorzieningen zijn voor jou belangrijk en wat is voor jou prettig wonen? Meld je nu aan en denk mee!

Op Zeeburgereiland is veel aandacht voor het openbaar gebied. Er komt veel groen, bijvoorbeeld in de vorm van rustige, sfeervolle binnen-gebieden waar kinderen veilig kunnen spelen en waar je lekker buiten kunt zitten om van het mooie weer te genieten. Parkeren kan op meerdere plekken. Uit het zicht, zodat het gevoel van licht en ruimte optimaal is, maar nooit ver weg. Voorzieningen zoals scholen en sportvelden zijn in de wijk aanwezig, en winkels worden in de nabije toekomst gerealiseerd.

Om samen met de (toekomstige) bewoners een plezierige woonomgeving te creëren, zijn al diverse activiteiten ontwikkeld. Naast ontwerpsessies voor de openbare ruimte en de woningen, is er regelmatig een "meet-up" bij Haddock (IJdijk 8, 1095 KM Amsterdam).

Comfort, vertier, rust en woonkeuzes te over. Nieuwbouw binnen de Ring van Amsterdam, en ook nog eens heel betaalbaar. Dat is Zeeburger Zilt. Jouw thuis op een stadseiland.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.