De Bongerd 3 A

Koopaanneemsom: Nog niet bekend

Indeling

Gebruiksoppervlakte: Nog niet bekend
Inhoud: Nog niet bekend 

Start Verkoop: Verwacht 2e kwartaal 2016 
Aantal kavels: Nog niet bekend 
Aantal Bouwtypes: Nog niet bekend
Vrij: Nog niet bekend
Woningtypen: Woningen

Schrijf je nu vast in!

Informeer naar de mogelijkheden om in te schrijven.

De Bongerd is volop in ontwikkeling....

De Bongerd bestaat uit vier fasen, ook wel buurten genoemd. De vier buurten hebben weliswaar allemaal een tuindorpkarakter, toch hebben ze ieder een eigen uitstraling. Deze derde fase kenmerkt zich door een authentieke architectuurstijl.

De Bongerd zal staan als een wijk en dat betekent dat alle basisvoorzieningen aanwezig zullen zijn. En dat is wel zo prettig. Sinds het begin van 2014 heeft het Integraal Kindcentrum Noordrijk haar deuren geopend. Dit centrum is een netwerk van voorzieningen voor kinderen, jongeren en gezinnen in de buurt, met de school als middelpunt. En dat allemaal op loopafstand van jouw huis.

Vanzelfsprekend is er voor je dagelijkse boodschappen een supermarkt in de buurt en in 2015 is de planning om te starten met de realisatie van een eigen supermarkt van woonwijk De Bongerd.

…en het wordt een kindvriendelijke wijk

De Bongerd wordt in alle opzichten een kindvriendelijke wijk. Direct voor je voordeur ligt een groenhof  met speeltuintjes die kinderen de vrijheid geven om lekker buiten te spelen. Verder is De Bongerd een autoluwe wijk. De kades langs Zijkanaal I en de parkzones zijn alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers en in de wijk mogen automobilisten niet harder dan 30 kilometer per uur rijden.

De woningen hebben een voortuin voor de woning, waar je een eigen inrichting kunt maken.

U woont in het groen...

De Bongerd ligt in Noord, waar je buiten leeft bínnen de stadsgrenzen! Stadsdeel Amsterdam-Noord is het groenste stadsdeel van Amsterdam, met veel wandel- en fietsroutes. Toch waan je je soms eerder in een klein dorpje dan in een grootstedelijk gebied, want bij stadsdeel Noord horen óók de landelijke dorpen Ransdorp, Zunderdorp, Holysloot, Durgerdam en Schellingwoude.
 
...en er is altijd wat te doen

Noord ontwikkelt zich in hoog tempo. Langs de Noordelijke en Zuidelijke IJ-oevers, met een aantal gebieden zoals Overhoeks, de Hamerstraat, Tolhuistuin en Buiksloterham. Waar gesloopt is, verrijzen nieuwe woningen, horeca, winkels, een jachthaven, maatschappelijke voorzieningen, en nog veel meer. Noord inspireert en heeft de ruimte.
 
Zo ontdekken steeds meer grote en hippe kleine bedrijven Noord. En wanneer dat gebeurt, weet u dat het goed zit. Ook voor leuke culturele evenementen en festivals kom je in Noord heel goed aan je trekken, met bijvoorbeeld Over het IJ Festival, Valtifest en monumentale kunst in de openbare ruimte. Genoeg om van te genieten. En het wordt alleen nog maar beter.
 
...en u bent overal zó!

Via de Klaprozenweg (S118) rijd je zo de A10 op. Om het wat concreter te maken; met tien minuten ben je in hartje Amsterdam, Zaandam bereik je met de auto in tien minuten en Schiphol in slechts vijftien minuten.
 
Heb je geen auto of laat je die graag een dagje staan, weet dan dat in Noord ook alles te fietsen is. Met tien minuten sta je, na de overtocht met de pont, achter het Centraal Station en binnen zes minuten bij de Houthaven. Dat is razendsnel dankzij één van de vijf gratis pontjes, de schakel tussen de drukte van de Amsterdamse binnenstad en het groene Waterland. Verder maken veel bewoners dankbaar gebruik van het goede OV-netwerk. De stadsbussen 35, 37 en 38 stoppen op de Scheepsbouwweg, direct naast de wijk De Bongerd, met een directe verbinding naar de stad.
 
De bereikbaarheid van De Bongerd zal zelfs nog beter worden. In het stedenbouwkundig plan zijn er twee loop-/fietsbruggen opgenomen. Via de Kadoelenbrug kunnen fietsers en voetgangers sneller en via een recreatieve verbinding van De Bongerd naar andere delen van Amsterdam-Noord reizen. De Bannebrug zal in de toekomst de verbinding vormen met het centrumgebied van Amsterdam-Noord.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.