Oostpoort 3

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: vanaf € 179.500,- t/m € 849.000,-  VERKOCHT

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: vanaf ca. 49 t/m 279 m2
Inhoud: vanaf ca. 129 t/m 740 m3 

Start Verkoop: nvt
Aantal kavels: Ca. 66
Aantal Bouwtypes: Diverse
Vrij: 0
Woningtypen: studio's, appartementen, bebo's en laanwoningen

 

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT.

Oostpoort Oost is een nieuwe wijk in het nieuwbouwplan Oostpoort, tussen het levendige winkelgebied en de Watergraafsmeer. Een rustige woonwijk met veel privacy en alle voorzieningen dichtbij, waar uw kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Oostpoort is dé combinatie van genieten en gemak

Genieten en gemak.  Dat zijn de uitgangspunten van Oostpoort. Ook een goede bereikbaarheid hoort daarbij. Daarom is Oostpoort zowel met openbaar vervoer als de auto eenvoudig te bereiken.

De nieuwbouwlocatie wordt aan de noordzijde begrensd door de Polderweg, ten westen door de Linnaeusstraat en aan de zuidzijde door de Ringvaart.

Oostpoort is op en top Amsterdam; een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in het bruisende stadsleven of de groene omgeving. Op loopafstand of een paar minuten fietsen vindt u winkels, musea, parken, markten, cafe's en restaurants. 

Bereikbaarheid

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de nieuwbouwwijk Oostpoort eenvoudig te bereiken.

Oostpoort ligt op 10 minuten rijden van de Ringweg (S113). De ondergrondse parkeergarage biedt voldoende en veilig plek aan auto’s van bewoners en bezoekers. In de Linnaeusstraat stoppen verschillende bussen en trams, zoals tram 9 vanaf het Centraal Station. Vanaf de andere kant is de wijk prima lopend te bereiken vanaf het Muiderpoortstation. Ook station Science Park ligt op steenworp afstand.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.