Het Riessenveld

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: € 299.900,- - € 549.900,- 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 117 t/m 400 m2
Inhoud: ca. 300 t-m 1.040 m3 

Start Verkoop: Verkoop gestart!
Aantal kavels: 25
Aantal Bouwtypes:
Vrij: Informeer naar de actuele status 
Woningtypen: Woonhuis


Verschillende type woningen in Waterlandse stijl!
Het Riessenveld betreft een kleinschalig woningbouwproject met prachtige Waterlandse woningen variërend in prijs van € 299.900,- tot 549.900,-. Stolpen, kaakbergen, landhuizen met keramische dakpannen, houten of bakstenen gevels en getimmerde goten maken deze bouwstijl zo geliefd. 

Top locatie
Het Riessenveld ligt nabij het pittoreske dorp Watergang, centraal tussen Amsterdam, Landsmeer, Purmerend en Broek in Waterland. 5 km van Amsterdam centrum, het IJsselmeer, jachthavens, recreatiegebied het Twiske en direct grenzend aan natuurgebied. Het plan wordt omgeven door rust, ruimte en recreatie en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Een prachtige fietsomgeving!  

Duurzaam en energiezuinig
Passend bij de omgeving worden de woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd en o.a. voorzien van PV (zonne-) panelen.


Bekijk hier de projectpagina: http://www.hetriessenveld.nl/ 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.