Route 1066

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: € 185.000,- - € 374.000,- 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 100 m² t/m 200 m²
Inhoud: 260 m³ t/m 520 m³ 

Start Verkoop: Gestart!
Aantal kavels: 25
Aantal Bouwtypes: 1
Vrij: 4
Woningtypen: Woonhuis

Verkoop gestart!

Informeer naar de mogelijkheden om in te schrijven en beschikbaarheid van de kavels.

Vrijheid om te wonen

Wonen aan het water, in een vrijstaand huis of een twee-onder-één-kapwoning. Omringd door veel groen. In een woning die helemaal naar je eigen wensen is ontworpen en gebouwd. Op 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het ook! En met de exclusieve uitgifte van de eerste vijftien vrije kavels aan de Sloterweg, variërend van ca. 250 tot 446 m2, kan een veelgekoesterde droom werkelijkheid worden.

Begeleiden en ontzorgen

Het kopen van een kavel en het ontwerpen en bouwen van een eigen huis is voor velen een droom, maar het zijn ook intensieve trajecten. Wij kunnen je gedurende het hele traject begeleiden en ontzorgen. Van de eerste schets tot en met de oplevering van je nieuwe woning. Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen van je woning, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het maken van rapportages en kostenoverzichten, zorgen voor (aannemings-) overeenkomsten en begeleiding tijdens het bouwtraject. Zo heb je maar één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dat is wel zo makkelijk.

Het beste van twee werelden

Het lommerijke Sloten geldt als een van de populairste locaties van Amsterdam Nieuw-West. Het voormalige dorp heeft, ondanks dat het al sinds 1921 tot de gemeente Amsterdam behoort, al haar landelijke rustieke uitstraling weten te behouden. De aanwezigheid van uitgestrekte parken, meanderende kreken en vele voorzieningen, maken het gebied uitermate aantrekkelijk om in te wonen, werken en recreëren. En ook nog op steenworp afstand van de Amsterdams binnenstad.

Bekijk de projectsite voor meer informatie www.route1066.nl


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.