Windkracht 9

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Huurprijzen: ca. € 750,- - € 900,- per maand

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 65 m² t/m 79 m²

Start Verhuur: VERHUURD 
Aantal kavels: 20
Aantal Bouwtypes: 5
Vrij: 20
Woningtypen: Appartement,Woonhuis

Windkracht 9A – Zeeburgereiland  
Verhuurd

20 vrije sector huurwoningen in het middensegment:
Oppervlakte van ca. 66 m2
Huurprijzen tussen € 895,- en € 960,- per maand (resp. zonder en met parkeerplaats)* 
Inkomen: €38.500 tot € 45.000,- per jaar*

*Prijspeil april 2016, excl. servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen. De servicekosten bedragen (afhankelijk van verdieping en wel/geen parkeerplaats): ca € 42 tot 58,- euro per maand.

Omschrijving
Windkracht 9 is het tweede blok dat De Alliantie ontwikkelt op Zeeburgereiland. Het bestaat uit twee torens, die op elkaar lijken, maar in hoogte van elkaar verschillen. Een toren bestaat uit 5 verdiepingen, de andere toren heeft 7 verdiepingen. De torens worden gekenmerkt door rondom lopende balkons en staan op een iets verhoogd parkeerdek. Daaronder ligt een buurtgarage, waar buurtbewoners kunnen parkeren. Bewoners van de vrije sector huurwoningen in het gebouw kunnen een parkeerplaats in de parkeergarage huren. Aan een aantal woningen is een parkeerplaats gekoppeld.

De lagere toren (Windkracht 9A) wordt als eerste opgeleverd. In Windkracht 9A worden 20 vrije sector huurwoningen in het middensegment gerealiseerd. Deze woningen zijn ca 66 m2 groot en hebben 2 of 3 kamers. De woningen zijn nadrukkelijk bestemd voor kleine huishoudens met een middeninkomen (€ 38.500 – € 45.000 euro per jaar, inclusief vakantiegeld en vaste toeslagen). 

De volgende voorrangsregels worden bij toewijzing gehanteerd:
-    Voorrang voor huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten
-    Voorrang voor 2-persoonshuishoudens
-    Voorrang voor huishoudens die een sociale huurwoning van een andere woningcorporatie in Amsterdam achterlaten.

Meer informatie over Windkracht 9 vind je ook op de website http://www.de-alliantie.nl/windkracht9


 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.