Y-City 2

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: vanaf ca. € 199.900,-  

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 65 m² t/m 148 m²
Inhoud: 169 m³ t/m 384 m³ 

Start Verkoop: BOUW GESTART! Reeds 60% verkocht 
Aantal kavels: 65
Aantal Bouwtypes: Nog niet bekend
Vrij: 65
Woningtypen: Appartement


De verkoop is gestart! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Bekijk de plattegronden en meer informatie op www.y-city.nl


Y-City 2 – Wonen tussen stad en water

Alle documentatie is te downloaden op de projectsite www.y-city.nl, informeer bij de makelaar naar de beschikbaarheid van de appartementen!

Er worden 65 appartementen gerealiseerd met drie kamers. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Koopsommen vanaf € 265.000,- VON op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Y-CITY: STOERE LUXE

Het appartementencomplex van Y-city oogt stoer, speels en robuust. Achter dit aanzicht gaan verschillende appartementen schuil. Allemaal zijn ze slim en ruim ingedeeld en voorzien van een balkon of terras. Qua comfort zit het hier helemaal goed: er ligt vloerverwarming, alles is goed geïsoleerd en energiezuinig. De kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en het sanitair en tegelwerk zijn van A-merken en luxe afgewerkt. Wonen in Y-City betekent ook kiezen voor zekerheid. Je wordt niet onaangenaam verrast met onverwachte kosten en mochten zich toch problemen voordoen, dan kun je aanspraak doen op je garanties. De appartementen zijn duurzaam gebouwd waardoor de servicekosten relatief laag blijven. Y-city zou zomaar jouw nieuwe plek kunnen zijn. Jouw eigen plek, met alles binnen handbereik.

ALLES OP EEN STEENWORP

Als het om bereikbaarheid gaat, kun je het niet makkelijker krijgen dan hier. Alle vervoersmogelijkheden zijn er. Op de fiets zit je binnen een paar minuten in IJburg, Oost, Centrum of Noord. En rijd je in 15 minuten naar CS. Dan rijdt er ook nog bus 37 naar het Amstelstation of naar het winkelcentrum Boven IJ op het Buikslotermeerplein. En wie een auto bezit: je rijdt vanaf de ring direct het Zeeburgereiland op of de stad in.

VRIJHEID EN RUIMTE

Zeeburgereiland is een plek waar ooit hippies hun tent opsloegen en waar clubs en bedrijfjes gevestigd waren die elders niet konden bestaan. Een overblijfsel uit de meest recente geschiedenis zijn de drie enorme silo's uit de tijd dat Rioolzuivering Oost haar plek had op het eiland. De vrijheid en ruimte die hier kenmerkend zijn, blijven centraal staan voor het gebied waar nu huur- en koopwoningen worden gebouwd. De appartementen van Y-City maken hiervan deel uit.

TUSSEN STAD…

Op Zeeburgereiland vind je de geneugten van het wonen binnen de ring. Je ervaart een stadse sfeer en krijgt daarbovenop vrijheid, rust en ruimte cadeau. Een zeldzame combinatie voor een goede prijs. Er zijn woningen en voorzieningen voor iedereen: starters, tweeverdieners en gezinnen. Door de hoeveelheid groen en water en de ruim opgezette bebouwing ervaar je direct de vrijheid. Een centrale plek is er ook voor de sportvelden waar verschillende sportverenigingen zich zullen vestigen. Ondanks de rust en ruimte ontbreekt het niet aan bedrijvigheid. Alles woont en beweegt door elkaar heen, zoals het hoort in een stad. Restaurant Magnetico is de perfecte afspiegeling van het vrije en het stedelijke Zeeburgereiland. En wie meer wil, zit binnen enkele minuten in een van de bruisende stadsdelen van Amsterdam.
...EN WATER

Het eiland is omringd door water en dat biedt mogelijkheden. Denk aan varen en bootjes kijken, bij de Oranjesluizen bijvoorbeeld. Of stap op de fiets naar strand Blijburg of het Diemerpark. Even de brug over en je bent in natuurgebied Waterland.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.