Switi 2 A

Vraag meer informatie aan

Koopaanneemsom: € € 165.000,- / € 190.000,- VON 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 102 m² t/m 122 m²
Inhoud: Nog niet bekend  

Start Verkoop: VERKOCHT! 
Aantal kavels: 36 (van totaal 67 woningen in fase 2) 
Aantal Bouwtypes: Diverse 
Vrij: 36 
Woningtypen: Woonhuis             

Verkocht! Meld je aan voor de volgende fase!

Fase 2 van het project Switi in Amsterdam Zuidoost bestaat uit 67 eengezinswoningen. Fase 2 ligt in de hoek van de Karspeldreef en de Gooiseweg en gaat gefaseerd in verkoop.  Ook deze fase is in jaren '30-stijl, maar net met een andere uitstraling.  De verschillende woningtypen hebben een woonoppervlakten van 102 tot 122 m2. 

Fase 2A

In het voorjaar start de verkoop van 36 eengezinswoningen. Hier komen zes eengezinswoningen gelegen aan de waterzijde van fase 2A. De hoekwoningen hebben standaard een verhoogde kap waardoor meer ruimte op de zolder wordt gecreërd. De hoekwoning aan de waterzijde heeft een standaard uitbouw van 1.20 meter. 

De overige dertig woningen liggen aan het groene talud aan de zuidwest zijde van het plan. Bij enkele woningen is er de optie tot het creëren van een garage. Parkeren wordt voor de meeste woningen opgelost in een parkeerhaven. Wil je liever parkeren op eigen terrein? Dat is ook een mogelijkheid.
 
Koopsommen op basis van jaarlijkse canon betaling.


 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.