De Verbinding Project has been realized.

1013 WN, Amsterdam
from €609,620 to €901,420

Description

**** VERKOOPEVENT OP ZATERDAG 24 AUGUSTUS VAN 11:00 TOT 12:30 UUR A.S. OP DE BOUWLOCATIE! ****

Graag laten wij u zien en informeren wij u uitgebreid hoe De Verbinding allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen straks. Er zijn nog enkele hofwoningen en herenhuizen beschikbaar. U bent van 11:00 tot 12:30 uur van harte welkom op de bouwkeet op de locatie aan de Krommeniestraat.

Wilt u niet wachten, maar nu vast weten welke woningen er nog maar beschikbaar zijn en daar meer informatie over horen? Bel ons dan voor een persoonlijke afspraak: Van de Steege Projectmakelaars (020 – 435 70 40). Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL

De Verbinding: nieuwbouw stadswoningen in stijl Amsterdamse School
-------------------------------------------------------------------------------
De Verbinding is een project met 36 koopwoningen. De woonoppervlaktes variëren van 110 tot 158 m2. Het gaat om woningen met drie of vier woonlagen. Bijzonder is de architectuur. Daarin vind je de stijl van de Amsterdamse School terug, met veel details, bijzondere vormen en een speels en groen karakter. De bouw is gestart!

De Verbinding is:
• hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en herenhuizen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 110 m² tot 158 m2
* 2 tot 4 slaapkamers
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijk tuinengebied én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats mogelijk in de parkeergarage op -1
• Royale privé berging op laag -1, direct onder de woning
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak
• 2 BMW i3's voor gemeenschappelijk gebruik
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin

Riante vierlaagse herenhuizen
----------------------------------
De vierlaagse herenhuizen in fase 3 zijn 142 of 146 m2 groot. Ze grenzen aan de Krommeniestraat en hebben hun privé terras aan het tuinengebied en daarnaast een groot dakterras. Bij een deel van deze woningen kun je ervoor kiezen de begane grond in te delen als werkruimte. Maar je mag er ook gewoon 100 procent wonen. Kenmerkend zijn onder meer de grote leefkeuken en de master bedroom met eigen badkamer. De koopsommen: van 775.520 tot 795.620 euro (v.o.n.), op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon, inclusief twee jaar indexcanon, exclusief parkeerplaats.

Hofwoningen: aan gemeenschappelijke binnentuin
--------------------------------------------------------
De hofwoningen van fase 3 hebben drie lagen met twee tot vier slaapkamers en zijn er in verschillende groottes: 111, 141 en 158 m2. Alle hofwoningen staan rondom de gemeenschappelijke binnentuin. Aan de andere zijde heb je een eigen terras aan een groene tuinengebied. Ook beschikken de meeste woningen nog over twee dakterrassen en mogelijkheid voor 2e badkamer. De prijzen van de hofwoningen variëren van 617.400 tot 890.165 euro (v.o.n.), op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon, inclusief twee jaar indexcanon, exclusief parkeerplaats.

Wil je meer informatie over de Verbinding?
Bel ons voor een persoonlijke afspraak: ERA Van de Steege Projectmakelaars 020-4357040

Zeer energiezuinig wonen: uitstekende isolatie, zonnepanelen en warmtepompen
------------------------------------------------------------------------------------------
De woningen van De Verbinding worden volledig gasloos. Ze beschikken straks over een warmtepomp en het gehele dak komt vol te liggen met zonnepanelen. Ook heel duurzaam: De Verbinding krijgt twee deelauto's, bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik.

De Verbinding: wonen rondom schitterende binnentuin
-------------------------------------------------------------
De binnentuin van De Verbinding wordt ontworpen door een landschapsarchitect en is gemeenschappelijk bezit. Dat betekent dat de bewoners verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het gebruik. De woningen zullen de gehele binnentuin omsluiten. Daardoor is het een uitstekende plek om je even aan de stadse drukte te onttrekken en met je buren een praatje te maken. Voor kinderen is het een fijne en veilige plek om buiten te spelen. Bijzonder in het binnengebied is de plukgaard. Fraaie poorten verbinden de binnentuin met de wijk.

Parkeren in parkeerkelder
-----------------------------
Hoe het met je auto zit? Die parkeer je in de parkeerkelder onder de binnentuin. Daar zijn speciaal voor bewoners parkeerplaatsen beschikbaar, voor 46.000 euro (v.o.n.). Hier staan ook de deelauto's die bij De Verbinding horen.
Wonen nabij hotspots Amsterdam, zoals Houthaven, Spaarndammerstraat en Westerpark

In De Verbinding woon je nabij diverse hotspots van Amsterdam.
-----------------------------------------------------------------------
Op loopafstand ligt bijvoorbeeld de Houthaven. Daar vind je, behalve onderwijs- en kinderopvangvoorzieningen, ook diverse uitgaansgelegenheden, zoals Theater Amsterdam en de restaurants Pont13 en REM Eiland. Bovendien woon je niet ver van de binnenstad en de Jordaan, met (onder meer) de bekende winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Nog dichter bij huis: het Westerpark en de gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier dus alle voorzieningen bij de hand.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Read more

Features

Features
Effective area 110-160 m²
Content 290-420 m³
Dates
Start construction 03 September 2018
+ Read more

Object types

Herenhuizen

from €775,000 to €785,000
VERKOOP GESTART!

DE VERBINDING 36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Need we say more?

One of a kind
De Verbinding wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. In het project komen 36 unieke stadswoningen, ruim van opzet, comfortabel en fraai afgewerkt. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ‘one of a kind’.

De Verbinding staat onder andere voor:
- 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon- /werkwoningen (4-laags)
- Woonoppervlaktes van circa 85 tot 160 m2
- Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
- Privé parkeerplaats in de parkeergarage op -1
- Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het dak
- Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
- Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
- Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
- 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
- Prijzen van circa € 760.000,- v.o.n. (op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. parkeerplaats à € 46.000,- v.o.n.)

Woon-/werkwoningen
Deze 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMW i3’s pakt om naar een afspraak te gaan. Hier vandaan zit je zo op de ring A10. Alle 16 woon-/werkwoningen woningen hebben een tuin op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin. Ook hebben ze allemaal een terras én dakterras op de verdieping.

Groen en duurzaam
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin. Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen! Op-en-top Amsterdams De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark. De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten? Wil je meer informatie over de Verbinding? Kijk op de projectsite of bel de makelaar via: 020 - 435 7040.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Read more
Effective area 142-146 m²
Plot size 50-60 m²
Number of listings 6

Hofwoning

€760,000
Bouw gestart!

Graag laten wij je zien en informeren wij je uitgebreid hoe het allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen straks.

DE VERBINDING 36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Need we say more?

One of a kind
De Verbinding wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. In het project komen 36 unieke stadswoningen, ruim van opzet, comfortabel en fraai afgewerkt. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ‘one of a kind’.

De Verbinding staat onder andere voor:
- 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon- /werkwoningen (4-laags)
- Woonoppervlaktes van circa 85 tot 160 m2
- Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
- Privé parkeerplaats in de parkeergarage op -1
- Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het dak
- Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
- Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
- Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
- 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
- Prijzen van circa € 760.000,- v.o.n. (op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. parkeerplaats à € 46.000,- v.o.n.)

Hofwoningen
Zoek je een koopwoning met tuin in Amsterdam met genoeg ruimte om lekker buiten te kunnen zijn? Je vindt het in De Verbinding. Alle 20 hofwoningen hebben 3 woonlagen, een terras op de begane grond – grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin – én een terras op de verdieping.

Woon-/werkwoningen
Deze 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMW i3’s pakt om naar een afspraak te gaan. Hier vandaan zit je zo op de ring A10. Alle 16 woon-/werkwoningen woningen hebben een tuin op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin. Ook hebben ze allemaal een terras én dakterras op de verdieping.

Groen en duurzaam
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin. Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen! Op-en-top Amsterdams De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark. De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten? Wil je meer informatie over de Verbinding? Kijk op de projectsite of bel de makelaar via: 020 - 435 7040.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Read more
Effective area 139-160 m²
Plot size 60-80 m²
Number of listings 20
Start construction 03 September 2018

Hofwoning

from €499,500 to €782,500
Bouw gestart!

**English translation below**

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto's en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMWi3's pakt om naar een afspraak te gaan. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. Need we say more?

Alle informatie over het project, de kavelkaart en de informatie per woningtype kunt u nu op
de site DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL. Hier vind je onder meer de prijslijst, verkooptekeningen, de
technische omschrijving, afwerkingsstaten en prachtige impressies.

Kenmerken van het project De Verbinding:

• 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon-/werkwoningen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 85m² tot 160 m2
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats mogelijk in de parkeergarage op -1
• Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak
•2 BMW i3's voor gemeenschappelijk gebruik
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
• Bouw gestart!

Hofwoningen (types B1)

Zoek je een koopwoning met een groot terras op de begane grond (ca. 28m²) grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin en met genoeg leefruimte voor een gezin? Je vindt het in De Verbinding. De twee type B1 woningen beschikken over een ruime “L-vormige” begane grond van ruim 10m breed aan de achterzijde, grenzend aan het terras van ca. 28m². Middels de dubbele openslaande deuren loop je vanuit de woonkamer of keuken het terras op die grenst aan de gemeenschappelijke achtertuin. De woning bestaat uit drie woonlagen met in de basis 3 slaapkamers, badkamer met bad en aan de voor- en achterzijde een dakterras. Daarnaast is er direct onder de woning op -1 een riante berging van 29m². Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een verbinding tussen de berging en de woning middels een trap. Voor elke woning is tevens een parkeerplaats in de stallinggarage beschikbaar.

Groen en duurzaam

In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin.

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Op-en-top Amsterdams

De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Verbinding?
Bel één van de makelaarskantoren voor een persoonlijke afspraak: ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 - 435 7040).

----------------------------------------------------------------

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unique town houses in the Spaarndammerbuurt

De Verbinding is a new development at the heart of the popular Spaarndammerbuurt. It is an exclusive new-build plan with 36 very spacious town houses, rental apartments, shared vehicles and a car park. You can recognise the neighbourhood's characteristic Amsterdam School style in the architecture, with a rich array of details, unusual forms and a playful character. It offers a combination of city living and countryside charm. There is a stunning green courtyard at the heart of the complex, and the Westerpark is located just around the corner. There's space for your car in the car park, or use one of the 2 BMW i3’s to attend an appointment. De Verbinding is perfectly in keeping with the neighbourhood, but offers the luxury of a new-build complex. Need we say more?
More information? WWW.DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL.

Features of the “De Verbinding” project:

• 20 courtyard homes (3 floors) adjacent to the common courtyard and 16 living/working apartments (4 floors)
• Floor areas from ca. 85 m² to 160 m²
• Private patio on the ground floor adjacent to the common rear garden and a (roof) terrace
• Private parking space available in the car park on floor -1
• Spacious private storage area on floor -1 of ca. 15 m² to 35 m²
• Very sustainable home thanks to heat pump system, heat recovery system and solar panels on the common roof
• 2 BMW i3's for shared use
• Common space on the ground floor as an extension of the home
• Landscaped common courtyard garden

Green and sustainable

A common courtyard garden will be laid out at the heart of De Verbinding, adjacent to the front of the homes. Beautiful gates will connect the courtyard with the neighbourhood. The landscaping will feature plenty of trees and plants, and existing trees will be preserved or relocated wherever possible. The private patios to the rear adjoin a common rear garden.

Although the architecture subtly refers to the area's beautiful past, the homes are very contemporary. They are very energy-efficient and comfortable! The homes will not include a gas connection. Instead, each home will have a heat pump as well as a roof covered with solar panels!

Typically Amsterdam

De Spaarndammerbuurt is a cosy neighbourhood. It is very mixed and is typical of Amsterdam. You can see this in the range of shops and hospitality facilities. BAUT recently moved to the area, and you can find trendy pop-up stores and new restaurants wherever you go. It is a very harmonious neighbourhood. There's plenty to do, although peace and tranquillity are also easy to find, such as in the Westerpark.

The Spaarndammerbuurt is regarded as one of the monuments of the Amsterdam School. Walk around and discover the fine details in the buildings, or lose yourself in the decorative gardens and parks, which can be accessed via beautifully-designed gateways. De Verbinding will become the latest monument in the Spaarndammerbuurt. It will be fully in keeping with the area, yet very unique and contemporary.

Want to know more?

Would you like to know more about De Verbinding?
Call one of the estate agents for a personal appointment: ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 - 435 7040)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
+ Read more
Effective area 87-148 m²
Plot size 1 m²
Number of listings 4
Start construction 03 September 2018

Recently viewed