Mooi Oosterwold

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: vanaf € 395.000,- vrij op naam  

Omschrijving

Grondoppervlakte: vanaf ca. 1320 t/m 3851 m2
Woonoppervlakte: vanaf 181 m2 (bvo)
Inhoud: vanaf ca. 550 m3 

Start Verkoop: Verkoop gestart!
Aantal kavels: Ca. 7 (in één landschap)
Aantal Bouwtypes: 1 met diverse uitbreidingsmogelijkheden
Vrij: 7
Woningtypen: Vrijstaande woonhuizen


DOWNLOAD de brochure: verkorte brochure

Het mooiste plekje van Oosterwold is te koop! Mooi Oosterwold: 7 woningen in één landschap, pal aan de bosrand. 

Informeer bij de makelaar naar de beschikbaarheid! Renato Boeree of Margretha Kiela 020-4357040

Eén landschap

Mooi Oosterwold is anders dan anders. Je koopt niet alleen een woning, maar een geheel landschap, waar je voor een deel eigenaar van wordt. In dit project geen recht-toe recht-aan verkaveling, geen kale grond die je zelf nog moet inrichten, maar een parklandschap vol fruitbomen en vruchtdragende struiken, dat al is ingericht en beplant als je huis wordt opgeleverd.

Aan bosrand

In Mooi Oosterwold zie je niet waar de ene kavel ophoudt en de andere begint. Het is één parklandschap, dat naadloos overgaat in het bos. Want dat is het unieke aan deze plek: het sluit aan twee kanten direct aan op de bosrand. Het Kathedralenbos is een verlengstuk van je tuin, waar je vanuit je huis zo inloopt. Je tuin is onderdeel van het landschap en andersom.

Overal dichtbij

Wonen in Mooi Oosterwold is genieten van de rust én van alle voorzieningen die de randstad biedt. De binnensteden van Utrecht en Amsterdam liggen op een half uur rijden; Almere en het Gooi zijn in tien minuten bereikbaar. Voor activiteiten als zwemmen of kitesurfen kan je terecht bij het strand Voorland of het Gooimeer. Of je rijdt even door voor een visje in Huizen of een wijntje op de Brink in Blaricum.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.