Switi 2 B

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: vanaf € 169.908,- VON 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 103 m² t/m 123 m²

Start Verkoop: VERKOCHT
Aantal kavels: ca. 31 
Aantal Bouwtypes: 2
Vrij:  0
Woningtypen: Woonhuis             


De inschrijving voor Switi fase 2B is inmiddels gesloten, u kunt zich aanmelden om op de hoogte te blijven van de vervolgfases via de projectsite.

http://www.nieuwbouw-switi.nl/

Als je je inschrijft als belangstellende via de projectsite of een van de makelaars dan word je automatisch op de hoogte gehouden zodra er meer informatie beschikbaar is. 

Hoe Ziet Switi fase 2B eruit? 
In Switi fase 2b komen 31 hoek- en rijwoningen. Wil je wonen aan het water? Of toch liever een mooie tussenwoning met openslaande deuren naar de tuin? Een eigen parkeerplaats behoort ook tot de mogelijkheden.
In Switi heb je volop keuze

Tussenwoning fase 2b - Koopsommen vanaf € 169.908,- VON (op basis van jaarlijkse canonbetaling) 

In fase 2b worden hele mooie tussenwoningen aanboden met openslaande deuren naar de tuin. Heb je interesse in één van deze woningen, lees dan verder op de projectsite en bekijk de kenmerken. 

De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde en de complete keuken aan de straatzijde. Ook bevindt zich op de begane grond een toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met tweede toilet, douche en hoekwasbak. De tussenwoningen zijn ongeveer 102 m². 

Hoekwoning fase 2b - Koopsommen vanaf € 171.820,- VON (op basis van jaarlijkse canonbetaling) 

In fase 2b worden verschillende typen hoekwoningen aangeboden. Wat dacht je van een woning met terras aan het water? Of wil je liever een heerlijk groot raam in de keuken? lees verder op de projectsite en bekijk de kenmerken.

De woonkamer van de hoekwoningen bevindt zich aan de tuinzijde en de complete keuken aan de straatzijde. Ook bevindt zich op de begane grond een toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met tweede toilet, douche en hoekwasbak. De woonoppervlakten variëren van 102 tot en met 123 m². 

Heb je vragen over de eengezinswoningen van fase 2b? Of wil je meer informatie over Switi? Neem contact op met één van de verkopende makelaars.  

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.