Description

Midden op het drukbezochte winkelcentrum Boven 't Y hebben wij deze casco winkel/horecaruimte te huur van totaal ca. 115 m2, waarvan de winkelruimte 105 m² is. 

De winkel is gelegen in een zijstraat aan het plein in het midden van het winkelcentrum, tussen de HEMA, Blokker, Rituals, Kelly's Fashion, Vodafone, Siebel, en vele andere populaire winkels.

Er is een parkeergelegenheid op het achterterrein en er zijn ruime (betaalde) parkeergelegenheden rondom het winkel centrum.

Bereikbaarheid:
De ruimte is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer (Noord-Zuidlijn), auto, fiets. 

Openbaar vervoer
Indien u met de bus komt, kunt u naast het winkelcentrum uitstappen halte Buikslotermeerplein op de Waddenweg, of op de halte aan de andere zijde van het winkelcentrum bij AH. Vanaf heden kunt u ook gebruik maken van de Noord-Zuidlijn welke aan het eind van het winkelcentrum, achter het stadsdeelkantoor, stopt.

Auto:
Er is voldoende parkeergelegenheid indien u met de auto naar ons winkelcentrum komt (eerste 3 uur € 1,40).

Indeling:
Entree, winkelruimte ca. 105 m2, deur naar de achter ingang met pantry, wc en meterkast. Voorzien van een rolluik en airco.
Het betreft een casco ruimte, welke naar eigen smaak is af te werken / in te richten.

Bestemming: 
Winkelruimte

Diverse voorzieningen:
- Rolluik
- Airco
- Pantry
- Toilet

Huurprijs:
€ 2.700,- excl. BTW per maand

Servicekosten (waaronder bijdrage winkeliersvereniging:
€ +/- 199,- excl. BTW per maand

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amsterdam, sectie AL, nummer 2528


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features