For rent: Kabelweg 42, 1014 BB Amsterdam

€30,000 /yr
Type of residence Office, other commercial
Floor area gross 360 m²

Note

General

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur dit prachtige kantoorpand met een geweldige hoekligging en prachtig uitzicht op de kruising Kabelweg/Transformatorweg in Amsterdam-Westpoort.

Compleet ingerichte kantoorruimte van 360m² op de 1e en 2e etage aan de Kabelweg 42. De ruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen op afgesloten binnenplaats! Vier plaatsen niet genoeg? Dan kunt u al altijd nog voo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Office, other commercial
    Year of construction 1959
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/334280
Price €30,000 per year
Acceptance Immediately
Last updated 05 October 2017
Construction
Type of residence Office, other commercial
Type of construction Existing estate
Year of construction 1959
Surfaces and content
Floor area gross 360 m²
Outdoors
Location Business park
Office park

Definition

Nu bij G7 Van de Steege in de verhuur dit prachtige kantoorpand met een geweldige hoekligging en prachtig uitzicht op de kruising Kabelweg/Transformatorweg in Amsterdam-Westpoort.

Compleet ingerichte kantoorruimte van 360m² op de 1e en 2e etage aan de Kabelweg 42. De ruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen op afgesloten binnenplaats! Vier plaatsen niet genoeg? Dan kunt u al altijd nog voor de deur langs de weg parkeren.

Via de nette entree kunt u de trap nemen naar de 1e etage waarna u de zeer lichte en ruime kantoorruimte binnen treedt, vanwege de vele raampartijen aan beide zijdes van het pand zijn alle ruimtes zeer licht wat erg prettig werkt. Het pand beschikt over 1 grote ruimte en 3 aparte kantoorruimte waaronder 1 op de 2e etage. Het pand is voorzien van diverse voorzieningen waaronder airco, verwarming, glasvezel, kabelgoten met netwerkaansluiting en mechanische ventilatie.

Bestemming:
Kantoorruimte
Oppervlakte: ca. 360m2

Hoogte:
ca. 2.5 meter

Bereikbaarheid:
Het kantoorpand ligt aan de afslag (S102) van de westelijke ringweg A10, zo is de bereikbaarheid per auto uitstekend, op 1,1 km afstand is het treinstation Sloterdijk gelegen. Tevens is er op loopafstand (0,2km) een busstation gelegen.

Diverse voorzieningen:
- Airco
- Glasvezel aansluiting
- Mechanische ventilatie
- Panrty
- Toilet
- Volledig ingerichte kantoorruimte
- Kabelgoten incl recent aangelegde netwerk infrastructuur

Parkeermogelijkheden:
4 parkeerplaatsen op eigen terrein, tevens betaald parkeren voor de deur

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar excl. BTW
Huurtermijn:
Maximaal te huur voor 1.5 jaar
Aanvaarding/oplevering:
Direct
Staat van oplevering:
Incl. complete kantoorinrichting (zoals te zien op de advertentie foto's)

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Recently viewed