Rented

Rented: Nieuwendammerkade 28c17, 1022 AB Amsterdam

€205 /m²/yr
€205/m2/yr
Type of residence Office
Floor area gross 130 m²

Note

General

Nieuw in verhuur! Wonen Werken Water! Deze zéér gewilde woon/werkruimte aan de Nieuwendammerkade 28C17! Tevens heeft u de mogelijkheid de ruimte 100% te gebruiken als bedrijfsruimte.

De ruimte wordt momenteel verhuurd en komt weer vrij.

Aangeboden: bijzondere werkruimte om creatieve ideeën de vrije loop te laten en er eventueel ook te kunnen wonen. Wonenwerkenwater is speciaal hiervoor ontwi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Office
    Year of construction 2016
    Status Rented
  • Location

Features

Offer
Reference number 24587/367352
Price €205 per m² per year
Service costs €80
Status Rented
Acceptance Immediately
Last updated 02 January 2019
Construction
Type of residence Office
Type of construction Existing estate
Year of construction 2016
Surfaces and content
Floor area gross 130 m²

Definition

Nieuw in verhuur! Wonen Werken Water! Deze zéér gewilde woon/werkruimte aan de Nieuwendammerkade 28C17! Tevens heeft u de mogelijkheid de ruimte 100% te gebruiken als bedrijfsruimte.

De ruimte wordt momenteel verhuurd en komt weer vrij.

Aangeboden: bijzondere werkruimte om creatieve ideeën de vrije loop te laten en er eventueel ook te kunnen wonen. Wonenwerkenwater is speciaal hiervoor ontwikkeld en biedt geweldige mogelijkheden om innovatieve producten tot leven te brengen in een omgeving die creativiteit de ruimte geeft. Volledig te gebruiken als bedrijfs-/kantoorruimte of indien gewenst ook voor maximaal 40% te benutten om te wonen.

In het idyllische dorpje Nieuwendam in Amsterdam Noord is aan de Nieuwendammerkade een karakteristiek gebouw ontwikkeld, gelegen aan het water en bestaand uit 20 eenheden met een gecombineerde werk- en woonbestemming. Het gebouw, bestaande uit twee lagen met dakopbouw en dakterras, is door toepassing van grote glaspuien, inpandige lichthoven en balkons, terrassen en steigers licht en transparant. De geschiedenis van deze prachtige plek gaat terug naar de Middeleeuwen, de tijd van de oude Waterlandse Zeedijk bij Nieuwendam. Hier lag ook toen al buitendijks land dat regelmatig overstroomde vanwege de aansluiting van het IJ op de Zuiderzee.

- Totale oppervlakte 130m²
- 1 luxe keuken in de achterste ruimte aan het water
- Pantry in de voorste ruimte van het pand
- Prachtig uitzicht op oude dorp Nieuwendam
- Eigen terras aan het water
- Amsterdam-Noord enorm in opkomst
- Uitstekende winkelshowroomruimte
- Veel recreatiemogelijkheden
- Ondernemen en wonen in alle vrijheid
- Huurovereenkomst 5 + 5 jaar

Huurprijs:
Bedrijfsruimte: € 205,- excl. btw (Per m² per jaar)
Woonruimte € 235,- vrij van btw (Per m² per jaar)
Parkeerplaats: € 1.750,- excl. btw per jaar (verplichte afname)

De ligging tussen het Vliegenbos en de Pereboomsloot met zijn directe verbinding naar het IJ plus de talrijke nabije recreatiemogelijkheden maken de locatie uniek in Amsterdam en daarom bijzonder gewild.

Bereikbaarheid
- Dichtstbijzijnde bushalte: Amsterdam Wervershoofstraat, Loopafstand: 1,1 km
- Dichtstbijzijnde treinstation: Amsterdam Centraal, Loopafstand 3,2 km
- Dichtstbijzijnde opritten van de snelweg, A10 op 1,8 km hemelsbreed met 8 min reistijd.

Huren in De Blauwe Engel is ideaal voor de eigenzinnige ondernemer die op zoek is naar een inspirerende bedrijfslocatie met voldoende ruimte voor creativiteit en eventueel wonen. Een prettige balans tussen de drukte van de stad en de rust en ruimte van het buitenleven. Want als je de keuze hebt, wat doe je dan liever? Na het werk met je bootje het water op of met je auto de file in?

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of  u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Recently viewed