Definition

In de Buiksloterham, op een voormalig stoer en ruig bedrijventerrein wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd, met veel ruimte voor bedrijvigheid en werken. Een gedeelte van het oude bedrijventerrein blijft bestaan. De Buiksloterham is gelegen in Amsterdam-Noord, nabij 't IJ, A'dam toren, Shell, EY en vele andere hippe en moderne winkels en horecagelegenheden. Op steenworp afstand is de pont naar de houthavens gelegen en op drie fietsminuten de pont naar het centraal station van Amsterdam.

Soort object
Nieuwbouw, casco, commerciële ruimte.

Bestemming:
- Maatschappelijk
- Leisure
- Cultureel
- Detailhandel
- Bedrijfs-/kantoorruimte-/praktijkruimte.

Erfpacht
Canon afgekocht tot 31 Juli 2069.

Aantal m2
128

Indeling:
In het project Buiksloterham & Co is op de begane grond gelegen deze commerciële ruimte van circa 128 m2 ''direct aan het tolhuiskanaal''.
De unit heeft een pui van circa 15 meter en zou mogelijk in drie delen kunnen worden opgedeeld. De ruimte wordt eind 2020, begin 2021 opgeleverd en kan worden gebruikt ten behoeve van een winkel, kantoor en/of maatschappelijke voorziening. De ruimte wordt casco opgeleverd, ofwel zonder tussenwanden, afdekvloer, sanitair, leidingwerk, meterkast, etcetera.

Parkeergelegenheid
1 eigen parkeerplaats, welke verplicht dient te worden bijgekocht ad. €25.500,- excl.BTW 
Servicekosten €30,- excl.BTW per maand.
Verdere parkeergelegenheid op openbaar terrein, betaald.

Vraagprijs commerciële ruimte:
€275.000,- v.o.n. excl.BTW en excl. parkeerplaats.
Servicekosten €90,- excl. BTW per maand.

Aanvaarding/oplevering:
Eind 2020, begin 2021.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features