Sold

Sold: Dorpszicht 14, 1391 LX Abcoude

€325,000
€2,620.97/m2
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 124 m²
Liveable area 97 m²

Note

Aan de rand van de oude dorpskern gelegen, lichte tussenwoning met een achtertuin van ca. 11 meter diep op het zonnige zuiden!

Aan de rand van de oude dorpskern gelegen, lichte tussenwoning met een achtertuin van ca. 11 meter diep op het zonnige zuiden!

Deze woning van ca. 97 m2 aan woonoppervlak met voor en achtertuin is gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt. De zonnige achtertuin is ca. 11 meter diep en op het zuiden gelegen. Hierdoor geniet je bijna de gehele dag van zon. Tevens heeft de tuin de beschikki... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Year of construction 1984
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 24185/4208602
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1984
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Floor
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 124 m²
Effective area 97 m²
Content 325 m³
Garden area 80 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has ventilation Yes

Definition

Aan de rand van de oude dorpskern gelegen, lichte tussenwoning met een achtertuin van ca. 11 meter diep op het zonnige zuiden!

Deze woning van ca. 97 m2 aan woonoppervlak met voor en achtertuin is gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt. De zonnige achtertuin is ca. 11 meter diep en op het zuiden gelegen. Hierdoor geniet je bijna de gehele dag van zon. Tevens heeft de tuin de beschikking over een achterom en vrijstaande houten berging.

Kortom, een ideale woning voor starters of een klein gezin!

Ligging:
De gezellige dorpskern van Abcoude ligt op loopafstand met meerdere winkels voor de dagelijkse boodschappen, diverse cafeetjes, restaurants, scholen en de plaatselijke bibliotheek. Een 27-holes golfbaan, tennis-, hockey- en voetbalclubs, recreatiegebied de Hoge Dijk en medische voorzieningen zoals het ziekenhuis AMC zijn eenvoudig per fiets bereikbaar. Vinkeveen, Amsterdam of de Vecht zijn via het Abcoudermeer makkelijk per boot te bereiken. Amsterdam ligt op ca. 10 minuten met de auto, Schiphol op 20 minuten en Utrecht eveneens op 20 minuten. Bovendien ligt de woning gunstig ten opzichte van openbaar vervoer. Een busstop en NS-station Abcoude bevinden zich op loopafstand.

Globale indeling:
Voortuin, entree, hal met meterkast. Middels de hal is de woonkamer te bereiken, welke zich bevindt aan de voorzijde van de woning. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een granieten aanrechtblad, inbouw apparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, grill, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. Via de keuken is toegang naar de diepe zonnige achtertuin met houten vrijstaande berging en achterom. Daarnaast is er een tussenhal met toiletruimte met closet en fontein en vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer is een trapkast te bereiken. Ten slotte, is de begane grond voorzien van vloerverwarming.
Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer die aan de voorzijde van de woning is gelegen, heeft een grote dakkapel en inbouwkast. De overige twee slaapkamers kennen eveneens veel lichtinval door de aanwezigheid van riante dakramen. De badkamer is uitgerust met een bad douche combinatie, 2e toilet en wastafel. De ruime overloop geeft middels een vaste trap toegang tot de zolderverdieping.
Zolder verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich op de overloop de Nefit Smartline HR-ketel, de wasmachineopstelling, mechanische ventilatie-box en de ruime 4e slaapkamer met twee dakramen en knieschotten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: ca. 97m2
- Bouwjaar: 1984
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk
- Dubbele beglazing
- Zonnige achtertuin op het zuiden
- Begane grond voorzien van plavuizen met vloerverwarming
- Openbare basisschool Piet Mondriaan om de hoek
- Gunstig gelegen ten aanzien van openbaar vervoer
- Gelegen op loopafstand van het centrum
- Vrijstaande houten berging in de achtertuin
- De woning dient deels te worden gemoderniseerd
- Diverse clausules van toepassing, vraag de makelaar voor meer informatie
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Floor plans

Extra

Recently viewed